Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Gheorghiu, mesaj pentru Principele Nicolae, in ziua nuntii cu Alina Binder: Regele Mihai ar fi fost bucuros de fericirea voastra

Adevărul Adevărul,
Angela Gheorghiu, mesaj pentru Principele Nicolae, in ziua nuntii cu Alina Binder: Regele Mihai ar fi fost bucuros de fericirea voastra

Cunoscuta soprana Angela Gheorghiu, in varsta de 53 de ani, le-a transmis un mesaj fostului Principe Nicolae si sotiei lui, Alina Binder, care s-au casatorit religios astazi, in Sinaia. continuă pe Adevărul

Angela Gheorghiu, mesaj pentru Principele Nicolae, in ziua nuntii cu Alina Binder: Sunt convinsa ca Regele Mihai ar fi fost bucuros de fericirea voastra

Cunoscuta soprana Angela Gheorghiu, in varsta de 53 de ani, le-a transmis un mesaj fostului Principe Nicolae si sotiei lui, Alina Binder, care s-au casatorit religios astazi, in Sinaia.

PREVIZIUNI sumbre pentru PRINCIPELE NICOLAE! Blestem cumplit in ziua nuntii REGALE! Fanii sunt in stare de SOC

Locul in care se va desfasura petrecere din ziua nuntii principelui Nicolae are o poveste aparte. Cazinoul din Sinaia, supranumit si casa diavolului, a fost construit in 1913, informeaza Romania TV. Este.

RAZBOI in familia regala! PRINCIPESA MARGARETA nu se lasa! LOVITURA cumplita pentru principele NICOLAE inainte de marea nunta!

Principele Nicolae si Alina Binder se casatoresc duminica la Sinaia! La marele eveniment vor sosi invitati din toata Europa, mai putin membrii Familiei Regale di n Romania, asa cum rezulta dintr-un.

Lovitura, inainte de ziua nuntii. Decizie de ultima ora luata de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei

Lovitura pentru principele Nicolae din partea familiei regale. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a luat o decizie de ultima ora chiar inainte de nunta anului. Familia regala nu doar ca i-a refuzat.

Cadoul emotionant primit in Bucovina de principele Nicolae si sotia Alina Binder. Cosarca de zestre incarcata cu podoabe intime donate de oamenii locului

Principele Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Binder, au primit cadou la Campulung Moldovenesc, in judetul Suceava, o cosarca in care s-au aflat podoabe vechi adunate din regiunea Bucovinei.

TRAGEDIE in LUMEA MANELELOR! Sfarsit pentru regele NICOLAE GUTA! Detalii despre BOALA cumplita de care sufera! Fanii sunt in lacrimi

Detalii incendiare desapre viata amoroasa a lui Nicolae Guta au iesit la iveala! Manelistul, implicat in prezent indtr-o srelatie cu Cristina a intrat in depresie, in conditiile in care nu mai poate face.

DRAMA in lumea manelelor! DOLIU pentru regele NICOLAE GUTA! Asa arata MORMANTUL de aur! Fanii sunt in lacrimi! Din pacate...(FOTO)

Desi este considerat regele manelelor, Nicolae Guta a oferit de-a lungul timpului putine detalii despre viata membrilor familiei sale. Cu toate acestea, in urma cu cativa ani, fanii au aflat ca celebrul.

Juramantul militar, depus in Bucuresti. Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie

Este zi cu emotii pentru cei care s-au inscris la Academia de Politie din Capitala. Ministrul de Interne, Carmen Dan, va sustinealocutiuni in care vor face apel la loialitatea studentilor. Aproape 600.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )