Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Similea A PIERDUT lupta! Din pacate, inevitabilul s-a intamplat

B1 B1,
Angela Similea A PIERDUT lupta! Din pacate, inevitabilul s-a intamplat

Angela Similea a primit o lovitura dura, in justitie! Dupa ani in care s-a luptat in justitie pentru mostenirea familiei, cantareata de 72 de ania fost invinsa de Gabriel Surdu, fratele regretatului. continuă pe B1

SOC in SHOWBIZ! Gabriel Cotabita A PIERDUT LUPTA DEFINITIV! Primele IMAGINI cu artistul dupa ANUNTUL trist

Gabriel Cotabitaapierdut lupta cu kilogramele! Artistul ar fi luatin greutate aproximativ 20 de kilograme.

Stirile ProTV: Cadoul lasat de un barbat familiei sale, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul (Video)

Un barbat din China, care suferea de cancer, a lasat in urma un cadou special familiei sale. Barbatul s-a inregistrat si a creat un sistem care audio care foloseste vocea sa pentru a raspunde interlocutorului. Wang Yu a fost diagnosticat cu cancer pulmonar in 2017.

Lacrimi pentru MARIA CARNECI! A pierdut LUPTA CU BOALA! TRAGEDIA care a MARCAT MUZICA POPULARA!

Maria Carneci, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, s-a implicat intr-o ampla campanie impotriva unei boli necrutatoare care a cauzat moartea Ileanei Ciuculete.

Andrei Caramitru revine cu scuze dupa postarea de pe Facebook: Din pacate am folosit un termen pe care nu trebuia sa il folosesc - holocaust/ Dear Ambassador David Saranga - all my apologies.

Intr-o postare pe Facebook Andrei Caramitru a acuzat PSD ca este responsabil de holocaustul Romaniei. Ulterior a schimbat formularea nefericita cu genocidul Romaniei! A urmat reactia ambasadorului Israelului care il invita pe Caramitru sa se documenteze mai mult. Consilierul lui Barna a revenit cu explicatii in aceasta noapte: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem. insa - evident - situatia noastra nu poate fi comparata cu adevaratul Holocaust.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )