Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila, la Vatican: De ce premierul Romaniei a avut capul acoperit, iar Angela Merkel nu a respectat aceasta regula la intalnirea cu Papa Francisc(FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila, la Vatican: De ce premierul Romaniei a avut capul acoperit, iar Angela Merkel nu a respectat aceasta regula la intalnirea cu Papa Francisc(FOTO)

Viorica Dancila a fost primita vineri in audienta, la Vatican, de Papa Francisc. La intalnirea cu Suveranul Pontif, sefa Guvernului a purtat o tinuta neagra, avand capul acoperit cu un voal, desi. continuă pe B1

Viorica Dancila, la Vatican: De ce premierul Romaniei a avut capul acoperit, iar Angela Merkel nu a respectat aceasta regula la intalnirea cu Papa Francisc(FOTO)

Viorica Dancila a fost primita vineri in audienta, la Vatican, de Papa Francisc. La intalnirea cu Suveranul Pontif, sefa Guvernului a purtat o tinuta neagra, avand capul acoperit cu un voal, desi.

VIDEO UPDATE: Viorica Dancila a fost primita de Papa Francisc. Premierul i-a transmis ca-l asteapta n Romnia

Viorica Dancila a fost primita vineri, intr-o audienta privata, de Papa Francisc, la Palatul Apostolic din Vatican, premierul transmitandu-i ca-l asteapta in Romania. Dancila a mai transmis ca partea romana doreste organizarea de manifestari culturale, academice si religioase de inalta tinuta la Vatican, cu ocazia Centenarului, informeaza Guvernul.

VIDEO UPDATE: Viorica Dancila: Papa Francisc mi-a spus ca vine n Romnia anul viitor/ M-a ntrebat daca am puterea sa duc la sfrsit acest mandat. Am spus ca da

Viorica Dancila a fost primita vineri, intr-o audienta privata, de Papa Francisc, la Palatul Apostolic din Vatican, premierul transmitandu-i ca-l asteapta in Romania. Dancila a sustinut ulterior, intr-un interviu pentru antena3, ca acesta i-a confirmat faptul ca va veni in tara la inceputul anului viitor.

A mintit Viorica Dancila? Controverse privind durata intalnirii dintre premierul roman si Papa Francisc (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Vasilica Dancila, a avut, vineri, la Vatican, o intrevedere cu Papa Francisc, intalnirea fiind considerata deja una controversata. Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnire,.

Premierul Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Papa Francisc: Am avut emotii foarte mari din prima clipa

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican. Dupa intrevederea cu Papa Francisc, liderul Executivului i-a acordat un scurt interviu corespondentului Antena 3 Mirela.

Premierul Viorica Dancila pleaca astazi intr-o vizita oficiala in Vatican

Premierul Viorica Dancila va pleca joi intr-o vizita oficiala la Vatican, unde va fi primita de Papa Francisc si va avea intalniri cu cardinalul Pietro Parolin si cu presedintele Comunitatii SantEgidio, Marco Impagliazzo. Programul premierului include si o intalnire cu studentii romani care studiaza in universitatile pontificale.

Carmen Iohannis, Viorica Dancila si Daciana Ponta, la Vatican. Tinutele vestimentare adoptate la intalnirea cu Papa Francisc (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta la Vatican. Aceasta a fost insotita de sotul sau, Cristinel Dancila, la intalnirea cu Suveranul Pontif. Dancila nu este insa prima.

Viorica Dancila, primita la Vatican de Papa Francisc (FOTO)

Premierul Viorica Dancila si-a inceput vineri vizita la Vatican, cu o intalnire cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, informeaza Biroul de presa al Guvernului. Dancila a fost primita la.

Primele imagini de la Vatican. Viorica Dancila, primita de Papa Francisc

Viorica Dancila se intalneste vinericu Papa Francisc. Premierul se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican si va avea intrevederi cu secretarul de stat al Vaticanului si cu Marele Maestru al.

Viorica Dancila, vizita la Vatican

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va pleca, in aceasta dupa-amiaza, intr-o vizita la Vatican, unde va fi primita in audienta de Papa Francisc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3123 seconds )