Libnet.ro
UNICEF

01:05

Da, E ADEVARAT! S-AU DESPARTIT, dupa aproape 2 ANI de relatie! TOTI au ramas MASCA! (FOTO)

B1 B1,
Da, E ADEVARAT! S-AU DESPARTIT, dupa aproape 2 ANI de relatie! TOTI au ramas MASCA! (FOTO)

Fosta prezentatoare a matinalului de la Antena Stars, Natalia Mateut, s-a despartit de Ciprian Cerbulescu, alaturi de care traia de peste un an si jumatate. continuă pe B1

S-A TERMINAT! ALEX VELEA a facut ANUNTUL SOC dupa SASE ANI de RELATIE cu ANTONIA! NU SE MAI POATE FACE NIMIC

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de sase ani! impreuna au doi baietei minunati! De curand, Alex si-a luat toti fanii prin suprindere! Cantaretul a vorbit, intr-un vlog, despre viata de familie si.

Un roman din Marea Britanie marturisire naucitoare dupa aproape sase ani. Este infiorator ce a putut sa faca

Un roman a pledat vinovat luni la acuzatia ca a ucis-o, acum aproape sase ani, pe britanica Valerie Graves, o crima care a socat comunitatea din Bosham, in West Sussex Anglia), transmite Press.

Iubitul Andreei Marin, primele declaratii despre relatia cu Zana. Decizie importanta, dupa 3 ani de cand formeaza un cuplu

Iubitul Andreei Marin a facut primele declaratii despre relatia cu Zana Surprizelor. Adrian Brancoveanu este indragostit pana peste cap de vedeta care a incantat inimile romanilor ani la rand si marturiseste ca aceasta este mult mai naturala decat stiu oamenii. Iubitul Andreei Marin a vorbit despre relatia cu Zana Surprizelor Adrian Brancoveanu este cu 10 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )