Libnet.ro
UNICEF

08:30

BOMBA LA ANTENA 1! Mihai Bendeac, SARUT PASIONAL cu un BARBAT! Pornirile actorului au socat lumea mondena (VIDEO)

B1 B1,
BOMBA LA ANTENA 1! Mihai Bendeac, SARUT PASIONAL cu un BARBAT! Pornirile actorului au socat lumea mondena (VIDEO)

Surpriza de proportii pentrutelespectatoriiemisiunii iUmor, vineri seara! ARSENIE BOCA A ANUNTAT URGIA! NE VA LOVI PESTE CATEVA ORE! IMAGINI APOCALIPTICE PENTRU ROMANIA GALERIE. continuă pe B1

A fost marea iubire a lui Mihai Bendeac, dar l-a parasit. Cum arata femeia care putea sa-i fie sotie juratului de la Antena 1. Nu, nu este Roxana Vancea

Mihai Bendeac este si va ramane unul dintre cei mai ravniti burlaci. De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia sa iubeasca femei superbe. Printre ele se numara si fosta sa mare iubire, care a nascut de curand. Cine este aceasta? Marea iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mama Mihai Bendeac este unul dintre vesnicii .

Fanii au intrat in TREPIDATII: S-a aflat CAT CASTIGA Mihai Bendeac la iUmor! Vedetele de la Pro TV s-au luat cu mainile de cap!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, el fiind unul din cei trei jurati ai show-ului iUmor.

Au aparut imaginile INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a facut o dezvaluire inedita despre relatia sa cu Mihai Bendeac. RAMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALA LA PUSCARIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA Desi fosta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )