Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ispita a ramas fara sutien, dupa care lucrurile au luat-o complet razna: Ce decizie a luat Antena 1 dupa dezmatul de la Insula iubirii!

B1 B1,
Ispita a ramas fara sutien, dupa care lucrurile au luat-o complet razna: Ce decizie a luat Antena 1 dupa dezmatul de la Insula iubirii!

Ispita de la Insula Iubirii a pus pe jar o plaja intreaga. Vedeta a renuntat la inhibitii si si-a facut aparitia fara sutien. Anuryh, fosta ispita de la Insula Iubirii, a postat pe contul. continuă pe B1

Soferul masinii in care se afla Razvan Cuc a ramas fara permis in urma accidentului din Capitala

Soferul masinii in care se afla ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si care a facut luni accident in Capitala dupa ce ar fi incercat o depasire neregulamentara, a ramas fara permis pentru 30 de zile,.

Soferul masinii in care se afla Razvan Cuc si care a facut accident in Capitala a ramas fara permis

Soferul masinii in care se afla ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si care a facut luni accident in Capitala dupa ce ar fi incercat o depasire neregulamentara, a ramas fara permis pentru 30 de zile, in cauza fiind deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, relateaza Mediafax.

Incident grav in trafic! Un tramvai a ramas fara roata de trei ori in jumatate de ora

Incident grav in trafic. Un tramvai plin cu pasageri a ramas fara o roatade trei ori in jumatate de ora. Este al saselea incident cu tramvaie din ultimele trei-patru luni la Botosani, fiind.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )