Libnet.ro
UNICEF

06:00

SCANDAL MONSTRU in showbiz: Mihai Bendeac a sarit la GATUL Deliei! INCREDIBIL in ce HAL a putut sa isi BATA JOC de munca artistei... (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL MONSTRU in showbiz: Mihai Bendeac a sarit la GATUL Deliei! INCREDIBIL in ce HAL a putut sa isi BATA JOC de munca artistei... (VIDEO)

Mihai Bendeac si Delia Matache nu sunt doar colegi de platou la Antena 1, ci si prieteni buni de multi ani. DOLIU iN MUZICA! ADIO, MAESTRE! ARTISTUL IUBIT DE MILIOANE DE FANI A PLECAT LA CERURI FOTO) Cei doi. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac se gandeste serios sa renunte la burlacie. Actorul este hotarat sa-si gaseasca o iubita, dupa cum chiar el a marturisit.

Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri FARA PERDEA, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a avut un mesaj emotionant pentru fratele sau mai mic, Andrei, care a implinit recent 18 ani.

DRAMA CUMPLITA pentru Mihai Bendeac! Actorul trece prin clipe HORROR: in viata mea de toate zilele sunt vai...

Mihai Bendeac trece prin clipe grele: actorul se confrunta in continuare cu depresia. LACRIMI PENTRU RONA HARTNER! S-A iNTAMPLAT iN ACEASTA DIMINEATA! FANII SE ROAGA NEiNCETAT Desi toata lumea.

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Mihai Bendeac este un sustinator constant al Bellei Santiago, pe care a ajutat-o tot timpul cu sfaturi, chiar si in cadrul competitiei X Factor. Cei doi sunt buni prieteni, iar actorul a sustinut-o tot timpul i.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac a surprins pe toata lumea cu un mesaj inedit, adresat parintilor sai, cu ocazia implinirii a 37 de ani de casnicie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )