Libnet.ro
UNICEF

22:00

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, insarcinata a treia oara (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, insarcinata a treia oara (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din romania este insarcinata pentru a treia oara. Cristina Dochianu, fosta stirista la Antena 3 si Prima TV, a anuntat ca asteapta al treilea. continuă pe B1

Cumperi apa imbuteliata? De ce este una dintre cele mai mari inselatorii ale vremurilor noastre

Dupa ce ne-am chinuit 100 de ani sa avem apa potabila in casa, din ce in ce mai multi oameni investesc sume fabuloase in apa plata imbuteliata. Consecinte si costurile aceste practici sunt socante. Ai crede ca o investitie semnificativa in apa plata are beneficii majore pentru sanatate. Cu cat apa este mai scumpa, cu .

Israel: A fost descoperita una dintre cele mai vechi moschei rurale din lume

Autoritatea israeliana pentru antichitati a anuntat joi ca a descoperit vestigiile uneia dintre cele mai vechi moschei rurale din lume, in orasul beduin Rahat sud), scrie AFP.

Dacia, una dintre cele mai proaste masini? Testul la care esueaza cu gratie

Dacia se bucura de vanzari onorabile in Europa. Are si numeroase modele disponibile, iar planurile sunt mari atat pentru fabrica din Romania, cat si la nivel global. Totusi, una dintre.

Stirile ProTV: A fost descoperita una dintre cele mai mari asezari din Epoca de Piatra. Are 9.000 de ani

O asezare din perioada neolitica a fost descoperita de arheologi in apropiere de Israel. Aceasta are o vechime de 9. 000 de ani si este cea mai mare descoperita pana acum in aceasta tara.

De ce computerul de pe Apollo 11 este una dintre cele mai grozave masinarii construite vreodata

La 50 de ani la aselenizare merita amintit un erou despre care se vorbeste putin, computerul montat pe modulul lunar, computer fara de care misiunea nu ar fi putut fi un succes. intr-o vreme cand computerele performante erau cat o camera, oamenii de la MIT au reusit sa construiasca un calculator de 30 kg care controla aproape toate functiile modulului. Computerul a deschis calea microprocesoarelor catre produsele de larg consum si a aratat ca software-ul este un domeniu esential. Desi pare greu de crezut, batranele cartele perforate au ajutat oamenii sa ajunga pe Luna.

VIDEO Cum i-a fascinat pe britanici una dintre cele mai noi locomotive cu aburi

Tornado este singura locomotiva cu aburi construita in Marea Britanie in ultimii 50 de ani si pusa sa ruleze pe liniile principale la viteze de peste 160 kmh. Duminica si luni locomotiva a ajuns in Tara Galilor si mii de oameni au asteptat langa linii, pe pasarele si in gari pentru a vedea locomotiva si vagoanele retro pe care le tracta.

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

VIDEO Halep, Murray, Barty, Cuevas, Monfils si cele mai frumoase lovituri de la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon a luat sfarsit. Simona Halep si Novak Djokovic au castigat probele de simplu, insa si ceilalti jucatori au contribuit din plin la spectacolul din Londra. Andy Murray, Ashleigh Barty, Gael Monfils, Serena Williams si Pablo Cuevas sunt doar cativa dintre sportivii inclusi de englezi in topul celor mai frumoase lovituri ale editiei din 2019.

in ce HAL a ajuns! Era una din cele mai sexy artiste, dar s-a iNGRASAT enorm. Ai mai recunoaste-o? (FOTO)

Nemachiata si cu multe kilograme in plus, vedeta a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

PREMIERA in Romania si in Europa. Unul dintre cele mai avansate sisteme antiseism a fost instalat la Muzeul Antipa, de teama unui cutremur similar cu cel din `77

Cea mai subtire tehnologie antiseism disponibila in lume a fost instalata pentru a proteja actualul schelet de Deinotherium gigantissimum de la Muzeul Antipa, in conditiile in care piesa de valoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )