Libnet.ro
UNICEF

10:15

Copiii Antoniei, pentru prima oara impreuna! Intalnire emotionanta!

ADPM ADPM,
Copiii Antoniei, pentru prima oara impreuna! Intalnire emotionanta!

Antonia a declarat intotdeauna ca isi doreste sa vina ziua in care toti cei trei copii ai ei sa se intalneasca, sa se cunoasca si sa se joace impreuna. Si iata ca aceasta zi a venit! . continuă pe ADPM

PENTRU PRIMA OARA IN SAPTE ANI Contributia vanzarilor de iPhone-uri la veniturile Apple a scazut la mai putin de jumatate

Contributia vanzarilor de telefoane iPhone la veniturile trimestriale ale Apple a scazut la mai putin de jumatate pentru prima oara in ultimii sapte ani, dar directorul general Tim Cook a descris aceasta schimbare drept un succes al diversificarii de la un produs unic si a anticipat rezultate pentru asteptarile Wall Street. Actiunile Apple au crescut marti cu 4,25% in urma informatiilor, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Dreptul pe care l-au castigat femeile, in Arabia Saudita. Ce au voie sa faca acum, pentru prima oara in istorie

Decizie in Arabia Saudita! Dreptul pe care l-au castigat femeile, pentru prima data in istorie. Ce au voie sa faca acum? Dreptul pe care l-au castigat femeile, in Arabia Saudita Pe de o parte, exista conceptia ca femeile saudite sunt oprimate si persecutate, iar pe de alta exista argumente cu privire la autenticitatea culturala, la .

Alessandra Stoicescu, poza emotionanta cu fetita. Vedeta Antena 3 a devenit mama pentru prima oara

Alessandra Stoicescu a postat o imagine emotionanta pe contul de Facebook, cu piciorusul fetitei sale. Minunea noastra are deja 36 de ore si zice: dupa atatea ore, mama si tata nu sunt in stare sa-mi faca.

Vocea Alexandrei se aude pentru prima oara! Sunt inchisa intr-o camera. Vad decat o poarta. AUDIO

Pasajul este acela in care fata de 15 ani povesteste cum a fost legata la ochi si a trecut pe langa un dig si, cand suna, este in camera. Pe parcursul discutiei, ea are o atitudine calma, scrie.

PENTRU PRIMA DATA DUPA 2008: Rezerva Federala a Statelor Unite a redus dobanda cheie

Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite a redus dobanzile, miercuri, pentru prima oara dupa 2008, si a semnalat disponibilitatea scaderii costurilor de imprumut, daca va fi nevoie, citand ingrijorarile provocate de economia mondiala si inflatia scazuta, transmite Reuters.

Fed a decis reducerea dobanzii de referinta in SUA pentru prima data in ultimul deceniu

Rezerva Federala din Statele Unite a anuntat miercuri seara decizia de a reduce rata dobanzii de referinta, o masura aplicata pentru prima data in ultimul deceniu, informeaza agentiile de presa Bloomberg si Associated Press.

REZULTATE FINANCIARE BCR PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI: Crestere cu 11% a rezultatului operational

BCR a inregistrat o crestere cu 11% a rezultatului operational, pana la 822 milioane RON 173,3 milioane EUR). Profitul net a fost afectat de o alocare semnificativa a provizioanelor unice legate de activitatea BCR Banca pentru Locuinte.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )