Libnet.ro
UNICEF

10:15

DRAMA in televiziune! Rugaciuni pentru NEA POPA din La Bloc! Sotia actorului a dat vestea trista...

B1 B1,
DRAMA in televiziune! Rugaciuni pentru NEA POPA din La Bloc! Sotia actorului a dat vestea trista...

Noi probleme pentru Tudorel Filimon, actorul care il interpreteaza pe Nea Popa din celebrul serial La Bloc. continuă pe B1

Nea Popa din La Bloc a scapat de camatari si a dat de o belea si mai mare. Tudorel Filimon, falit

Nea Popa din serialul La Bloc a ramas falit, desi abia reusise sa-si ia problema camatarilor de pe cap. Actorul a intrat in noul an cu cateva datorii, despre care s-au aflat mai multe detalii abia acum. Se pare ca de aceasta data este vizata si sotia celui care a interpretat rolul emblematic din serialul .

Delia a rabufnit, dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux. Fanii sunt socati: Ce limbaj!

Dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux, Delia a folosit un limbaj inadecvat pentru a-si exprima sentimentele fata de ce cred admiratorii ei. Delia a rabufnit dupa ce a fost criticata pentru pozele postate din vacantele de lux Delia si sotul ei se afla zilele acestea in Maldive, unde se .

MARIUS BODEA (PNL): Proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures este eligibil pentru finantarea integrala din fonduri europene nerambursabile

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura, deputatul PNL Marius Bodea, sustine ca autostrada Iasi-Targu Mures este eligibila pentru finantare din fonduri europene, adaugand ca exista vointa politica necesara pentru realizarea lucrarii, potrivit News. ro.

Numai de bine. Planta potrivita pentru fiecare loc din casa

Plantele din casa ne fac viata mai frumoasa si aerul pe care il respiram, mai bun. Sunt si flori pe care nu este indicat sa le tinem acolo unde dormim sau in camera copilului.

Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria pana la birou devine parte a programului de lucru

Elvetia are incredere deplina in navetistii sai, motiv pentru care a decis sa ii autorizeze sa includa, in programul orelor de lucru, si timpul calatoriei de acasa la birou. Cu conditia ca angajatii navetisti sa foloseasca trenul sau alte forme de transport in comun. Masura a intrat in vigoare la inceputul lunii ianuarie, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )