Libnet.ro
UNICEF

16:00

Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amanta oficiala a celebrului cuplu! (FOTO)

B1 B1,
Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amanta oficiala a celebrului cuplu! (FOTO)

Au aparut probleme in paradis pentru Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii. Relatia dintre sexoasa brunetasi temutul interlop Ciprian Pian scartaie serios. continuă pe B1

Informatii BOMBA de la emisiunea Insula Iubirii: Da, e vorba de NOUL IUBIT al CONTROVERSATEI ISPITE! Putina lume se astepta la asta...

Celebra ispita Bianca Pop de la emisiunea Insula Iubirii a luat o decizie suprinzatoare. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Aceasta s-a despartit,.

Insula Iubirii, 29 iulie 2019, LIVE text. Un concurent e pus intr-o situatie jenanta in fata ispitei

In prima zi a saptamanii acesteia, 29 iulie, incepe un nou episod al reality-show-ului Insula Iubirii. Urmareste LIVE text noile idile si divergente intre concurenti si ispite. Insula Iubirii, 29 iulie 2019, LIVE text Episodul 15, din sezonul 5 al show-ului Insula Iubirii gaseste un concurent intr-o situatie jenanta in fata ispitei, asadar, la Purimuntra .

inca doi concurenti infideli, la Insula Iubirii. Ce se intampla acum cu ispita Andi, dupa ce s-au racit relatiile cu Geanina

O noua editie Insula Iubirii a scos la iveala marturisiri incredibile facute de concurenti despre partenerii lor de viata, alaturi de care au venit sa-si testeze relatia in cadrul show-ului tv. O serie de lucruri importante ies la iveala, care isi vor lasa amprenta asupra lor. Se dau cartile pe fata la Insula Iubirii La .

Lista completa cu toti concurentii de la Insula Iubirii, sezonul 5

Sezonul 5 din Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality show al Antenei 1, pune la incercare relatiile unor noi cupluri. in noul sezon, noi cupluri care au relatii de lunga durata insa nu au facut inca marele pas, cel al casatoriei, isi testeaza relatia si vor afla astfel daca cel sau cea alaturi de care .

Ce AU DECIS cei de la Antena 1 in legatura cu celebra emisiune Insula iubirii: Mi-a pus pe...

Irina, ispita de la Insula Iubirii, a povestit experinta de la show-ul din Thailanda in cadrul emisiunii Agentia VIP de la Antena Stars. Aceasta a dezvaluit ca a fost inscrisa la emisiune de un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )