Libnet.ro
UNICEF

17:30

SOC in showbiz! Rona Hartner A CEDAT! Nunta pe care urma sa o aiba in Romania NU va mai avea loc ...

B1 B1,
SOC in showbiz! Rona Hartner A CEDAT! Nunta pe care urma sa o aiba in Romania NU va mai avea loc ...

Rona Hartner s-a insanatosit dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de colon si acum se pregateste de nunta cuHerve Camilleri, care va avea loc pe 5 octombrie. Doar ca planurile vedetei nu. continuă pe B1

Rona Hartner si-a anulat nunta. Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie

Rona Hartner anunta, nu cu mult timp in urma, ca va urma sa-si uneasca destinul cu cel pe care il iubeste. Cantareata se bucura de insanatosirea sa dupa interventiile chirurgicale suferite, astfel incernand cat mai repede sa puna totul cap la cap pentru fericitul eveniment. Din pacate, solista a anulat nunta. Din ce motiv a .

SOCANT! Rona Hartner si-a scos peruca! Incredibil cum arata vedeta! Fanii si-au facut cruce! Din pacate... (FOTO)

Rona Hartner este intr-o forma de zile mari dupa ce s-a confruntat cu grave probleme de sanatate. Vedeta a impartasit fanilor imagini de la un nou show in care apare purtand peruca.

Un barbat din Noua Zeelanda a platit un clovn pentru a-l insoti la sedinta in care urma sa fie concediat

Cand Josh Thompson, angajat pe pozitia de copywriter, a primit un email de la sefii sai prin care era chemat sa discute rolul sau in companie, el si-a dat seama ca va fi concediat. Departamentul de resurse umane de la FCB New Zeeland l-a incurajat sa vina cu o persoana pentru sustinere, o optiune prevazuta de legislatia Noii Zeelande. Asa ca Thompson a decis sa aduca cu el un clovn numit Joe, scrie BBC.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )