Libnet.ro
UNICEF

01:05

PIERDERE URIASA pentru TEATRUL romanesc! Este vorba despre MARELE ACTOR Florin Zamfirescu

B1 B1,
PIERDERE URIASA pentru TEATRUL romanesc! Este vorba despre MARELE ACTOR Florin Zamfirescu

Anunt trist in lumea teatrului romanesc. Florin Zamfirescu, unul dintre cel mai indragiti actori din tara noastra, s-aretrasdupa 50 de ani de cariera. iNMORMANTAREA celei mai iubite. continuă pe B1

EXCLUSIV Miza bataliei pentru locul doi la alegerile prezidentiale: Genereaza mutatii majore la adresa electoratului. La fel ca in 2000 este vorba despre un vot de protest

EXCLUSIV Una dintre caracteristicile principale ale alegerilor prezidentiale din noiembrie este batalia acerba pentru locul doi, in conditiile in care, Dan Barna, premierul Viorica Dancila, dar si.

Caru`cu vedete: Elena Basescu s-a despartit de iubit. Au avut o relatie de doi ani; Veste crunta primita de Beyonce

Anna Lesko, primele declaratii dupa ce s-a despartit de tatal copilului ei: Am avut motive temeinice. Pierdere mare pentru teatrul romanesc. Anuntul trist despre actorul Florin Zamfirescu.

Actorul Dan Puric, la deschiderea Festivalului Chisinau pentru Buzau: Proxenetismul si obscenitatea au intrat in teatrul romanesc

In perioada 30 septembrie - 4 octombrie, Primaria municipiului Buzau, in parteneriat cu Teatrul National Mihai Eminescu din Republica Moldova, organizeaza Festivalul Teatrului Romanesc Chisinau pentru Buzau. Evenimentul, ajuns la editia a II-a, il are in prim-plan pe cunoscutul publicist, actor si regizor, Dan Puric.

DANCILA, DESPRE SITUATIA ROVANEI PLUMB: Comisia JURI se afla la originea unui conflict intre legislatia nationala si cea europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa ce Comisia Juridica din PE a respins nominalizarea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca este vorba despre un conflict intre legislatia nationala si cea europeana, iar atitudinea comisiei a fost profund incurajata de opozitia din Romania in frunte cu presedintele Iohannis.

Ambasadorul britanic Andrew Noble: Romanii sunt foarte pretuiti, au o etica a muncii de top. Suntem fericiti ca s-au inscris atat de multi pentru a ramane dupa Brexit

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, spune ca romanii care muncesc in Regat sunt foarte pretuiti, fie ca este vorba despre muncitori necalificati sau profesori si studenti. in prezent, in jur de 189. 000 de romani si-au depus actele pentru a ramane in Regat dupa Brexit. Suntem fericiti ca s-au inscris atat de multi pentru statutul de settled sau pre-settled, spune diplomatul, intr-un interviu pentru Agerpres.

Raport devastator pentru procuroul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Raport devastator pentru procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Lovitura pentru Bianca Dragusanu! A primit vestea devastatoare! Catalin Botezatu nu isi mai revine din SOC

Bianca Dragusanu are parte de momente dificile. Afacerile vedetei merg tot mai prost, asa cum arata datele de la Ministerul Finatelor. Este vorba despre firma Bella Dream Star SRL, infiintata de blondina in.

Sa fie suspendate fondurile europene pentru tarile care incalca statul de drept? Cartoful fierbinte din bratele eurodeputatilor. Grapini: E extrem de periculos. Pentru mine Olanda este tara cu risc major

Posibilul viitor comisar european pe Justitie ar vrea sa operationalizeze inca din anul urmator un mecanism de monitorizare a statului de drept in toate statele europene, iar in baza acestei monitorizari sa restrictioneze sau sa suspende cu totul acordarea fondurilor europene acolo unde statul de drept este incalcat. Propunerea dezbatuta miercuri in Parlamentul European a lasat ecouri si in randul europarlamentarilor romani: Daca cei din randul Popularilor europeni EPP) sau noul grup Renew Europe sustin demersul, socialistii PSD la noi) se opun masurii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )