Libnet.ro
UNICEF

22:17

Alexandru Arsinel: Astept o interventie la inima. S-au adunat cam multe

Adevărul Adevărul,
Alexandru Arsinel: Astept o interventie la inima. S-au adunat cam multe

Actorul Alexandru Arsinel 78 de ani), care duminica a fost transportat de urgenta la spital, a anuntat ca este foarte probabil sa fie supus unei interventii la inima. continuă pe Adevărul

Actorul Alexandru Arsinel a fost operat la inima

Alexandru Arsinel a fost operat luni dimineata, medicii montandu-i un stent, dupa ce duminica actorul a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar, acuzand o durere toracica.

Alexandru Arsinel, despre suferinta prin care trece: S-au adunat prea multe. Actorul va fi supus unei interventii pe inima

Duminica, actorul Alexandru Arsinel a fost transportat de urgenta la spital, el acuzand dureri toracice. Contactat de Mihai Gadea, Alexandru Arsinel a marturisit la Antena 3 ca va fi supus unei inte.

ALERTA! Momente CUMPLITE pentru Alexandru Arsinel. Actorul va fi supus unei COMPLICATE interventii chirurgicale

Sunt clipe grele pentru Alexandru Arsinel. Actorul ar urma sa sufere luni o interventie pe inima, informeaza B1 TV. Arsinel a ajuns duminica la spital dupa ce a acuzat dureri mari la nivelul toracelui. Se pare.

Actorul Alexandru Arsinel, internat la Spitalul Universitar din Capitala, este in stare stabila, pe sectia de Cardiologie

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase, este in stare stabila, fiind inca internat la Spitalul Universitar de Urgenta. Actorul este internat pe sectia de Cardiologie. Oficialii din spital vor face declaratii privind starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel la ora 13.

Monica Pop, despre Alexandru Arsinel: Daca nu mergea la doctor, mai aveam un deces

Alexandru Arsinel a suferit un infarct si a fost operat in aceasta dimineata. Medicii au decis sa-i monteze un stent pe o artera care era infundata in proportie de 70 la suta. Cu.

Alexandru Arsinel a iesit din operatie. Ca spun medicii despre starea sa

Adus duminicala unitatea de primiri urgente a Spitalului Universitar, acuzand dureri toracice, actorul Alexandru Arsinel a fost supus in cursul zilei de luni unei interventii.

Alexandru Arsinel a fost OPERAT! Medicii, ANUNT DE ULTIMA ORA

Adus duminicala unitatea de primiri urgente a Spitalului Universitar, acuzand dureri toracice, actorul Alexandru Arsinel a fost supus in cursul zilei de luni unei interventii.

Alexandru Arsinel, supus unei interventii in urma unui infarct

Alexandru Arsinel a fost supus, astazi, unei interventii, dupa ce a suferit infarct, iar, potrivit declaratiilor medicilor Spitalului Universitar din Bucuresti, actorul va putea fi externat in cateva zile, informeaza posturile de televiziune.

Alexandru Arsinel a fost operat de urgenta. A fost un infarct

Alexandru Arsinel a fost operat de urgenta, luni, la Spitalul Universitar din Capitala. Am fost operat, acum 20 de minute am iesit de acolo. Interventia a durat 45 de minute, dar acum sunt bine. Mi s-a im.

Mi-am luat RAMAS BUN de la COPII. ULTIMELE CUVINTE ale lui Alexandru Arsinel dupa ce ...

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, duminica, dupa ce a acuzat dureri toracice. Actorul a fost dus la spital de catre familie. Dupa cateva ore petrecute la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )