Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alexandru Arsinel a fost externat: Am avut noroc,mi-as dori ca toti oamenii sa aiba parte de un tratament asa cum am avut eu si pacientii de aici

Adevărul Adevărul,
Alexandru Arsinel a fost externat: Am avut noroc,mi-as dori ca toti oamenii sa aiba parte de un tratament asa cum am avut eu si pacientii de aici

Alexandru Arsinel 78 de ani) a fost externat dupa ce, saptamana trecuta, i s-a montat un stent in urma unui infarct. Actorul a precizat ca ii este extrem de greu dupa ce le-a pierdut pe Stela Popescu si pe Cristina Stamate si a anuntat ca se va intoarce pe scena. continuă pe Adevărul

Arsinel a fost externat luni dupa o interventie la inima:Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului Constantin Tanase, a fost externat luni dupa ce a fost supus, saptamana trecuta, unei interventii in urma unui infarct. In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc luni la Spitalul Universitar, actorul a spus: Am fost salvat de o echipa de medici care munceste de dimineata pana noaptea tarziu, a spus Arsinel luni, potrivit news. ro.

Alexandru Arsinel, surprins cu ochii in lacrimi in ziua in care a fost externat. Ce a patit marele actor

Imagini emotionante cu Alexandru Arsinel, care a fost externat luni, dupa ce ar fi suferit un infarct: actorul a cantat un colind pana i-au dat lacrimile. Am avut noroc de doua ori. Odata.

MOMENTE EMOTIONANTE la externarea lui Alexandru Arsinel: Actorul a inceput SA CANTE colinde (VIDEO)

Actorul Alexandru Arsinel a fost externat luni de la Spitalul Municipal unde a suferit o interventie chirurgicala pe inima dupa ce a fost transportat de urgenta dupa ce a suferit un infarct. Dupa 8 zile.

Adevarul despre operatia la inima a lui Alexandru Arsinel. Ce au spus medicii

Medicii au respins varianta unei operatii la inima pe care ar fi suferit-o actorul Alexandru Arsinel. in realitate, Arsinel ar fi suferit o interventie pe artera principala. Este vorba despre o.

Anuntul facut de Alexandru Arsinel la iesirea din spital

Marele actor, care a suferit recent un infarct, a vorbit despre conditiile de care a avut parte in spital. A marturisit ca sotia sa e internata de mai multa vreme in aceeasi institutie. Am.

Alexandru Arsinel, anunt cutremurator de pe patul de spital, dupa infarct

Marele actor se afla internat de cateva zile dupa ce ar fi suferit un infarct. De pe patul de spital, Arsinel spune ca daca era lasat acasa de medici, se ducea direct la teatru. Acum sunt bine. Dar.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )