Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare, iar in ajutorul ei a venit Alexandru Arsinel. insa, cantareata a anuntat ca, recent, in. continuă pe B1

SOC in sport! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba despre cel mai celebru portar din Romania....

Rica Raducanu, in varsta de 72 de ani, a vorbit despre problemele lui de sanatate, acesta fiind diagnosticat cu apnee. Fostul portar al Rapidului a afirmat ca medicii l-au avertizat ca exista pericolul sa.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Cunoscutul actor Marian Ralea are o suferinta profunda creata fix de iubirea sa, teatrul si cariera de actor. Acesta a marturisit ca iubeste copiii enorm si si-ar fi dorit sa aiba si el, insa dragostea.

SOC: Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem! O veste teribila loveste lumea vedetelor: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri despre perioadele extrem de grele din viata ei, cand s-a confruntat cu depresia. Aceasta a declarat ca, la un moment dat, a ajuns in punctul in care.

Din pacate, o noua veste trista pentru romani: Este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, motivul fiind cel al problemelor de sanatate. Acesta trebuia sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost.

Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Da, din pacate e adevarat... Ce se intampla in ultima vreme in casnicia dintre Andra si Catalin Maruta: Nimeni n-ar fi banuit asa ceva!

Catalin Maruta a declarat ca, in ciuda faptului ca sunt persoane publice, nu este nicio diferenta intre ei si alte persoane. Noi doi suntem persoane publice. Niste persoane care au norocul sa apara.

MARE ATENTIE! Aceste masini NU MAI POT fi iNMATRICULATE in Romania. Oricine poate lua TEAPA. Este vorba chiar despre ...

Mare atentie! Unele masini care sunt cumparate din afara tarii, la mana a doua, nu pot fi inmatriculate in tara. De aceea trebuie sa fitifoarte atenti cand faceti astfel de.

Decizia radicala luata de Cosmin Cernat dupa Exatlon: Este vorba de familia sa...

Aproape toti concurentii de la Exatlon au aparut in public, la doua saptamani de la terminarea concursului, si au vorbit despre competitia care le-a schimbat viata. insa, marele absent este.

Substante extrem de periculoase au fost descoperite pe un camp, langa o fosta fabrica din Bistrita

Substante extrem de periculoase au fost descoperite pe un camp, langa o fosta fabrica din Bistrita. Este vorba de 62 de flacoane care ar contine si azotat de argint. Se pare ca substanta a fost utilizata.

Dosarul Romgaz a fost trimis din nou la DIICOT

Lovitura pentru Daniel Horodniceanu, la final de mandat DIICOT. Acesta reprimeste dosarul Romgaz, care a fost trimis in judecata Magistratii au hotarat ca nu este suficient de puternic rechizitoriul si multe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )