Libnet.ro
UNICEF

19:15

Arsinel nu merge la referendum: Pentru prima data in viata mea o sa ma abtin

Adevărul Adevărul,
Arsinel nu merge la referendum: Pentru prima data in viata mea o sa ma abtin

Actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 78 de ani, a declarat pentru Mediafax ca nu va merge la referendumul pentru familia traditionala, ce va avea loc pe 6 si 7 octombrie. continuă pe Adevărul

Dragnea recunoaste pentru prima data ca nu a avut majoritate in Parlament: Proiectul legii offshore, retrimis la comisie (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a recunoscut miercuri ca PSD nu a avut majoritate pentru ca proiectul legii offshore sa ajunga la votul final, asa cum era planificat. PSD a fost de acord sa se reintoarca la.

Tomac: Voi merge la referendum pentru ca asa imi dicteaza constiinta. in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare

Liderul PMP Eugen Tomac a afirmat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca va merge la referendum pentru ca asa ii dicteaza constiinta, apreciind totodata ca, in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Alexandru Arsinel: Nu merg la Referendum. Cand trec pe langa o biserica, imi fac cruce

Cunoscutul actor de comedie Alexandru Arsinel a declarat ca nu va merge la Referendumul pentru redefinierea familiei, dar afirma ca are apucaturi normale si ca este fiu de.

Calin Popescu Tariceanu: Voi merge la referendum pentru ca este o obligatie si o responsabilitate cetateneasca

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca va merge la referendumul pentru revizuirea Constitutiei de la sfarsitul acestei saptamani pentru ca este o obligatie si o.

Merg la referendum pentru ca asa imi dicteaza constiinta

Liderul PMP Eugen Tomac afirma, intr-o postare pe Facebook, ca va merge la referendum pentru ca asa ii dicteaza constiinta, apreciind ca, in cazul de fata, boicotul este solutia celor slabi ce fug de confruntare.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Panou publicitar pro-referendum cu greseli in Timisoara

Un panou mare care anunta referendumul pentru familie in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru familie va avea loc peste u.

Spune ce vezi prima data! Detalii inedite despre personalitatea ta

Ilustratia de mai sus contine mai multe idei, in functie de cum te concentrezi asupra ei. Priveste-o cu atentie. Ce distingi prima data cand te uiti la imagine? Rezultatele alegerii tale divulga detalii inedite.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunt de ultima ora in legatura cu referendumul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca toate sectiile de votare de la referendumul din 6-7 octombrie se vor afla sub protectia angajatilor Ministerului Afacer.

AfD depaseste pentru prima oara, intr-un sondaj, SPD

Partidul Alternativa pentru Germania AfD, extrema dreapta, antimigratie) a depsit pentru prima oara Partidul Social Democrat SPD, centru-stanga, la putere), intr-un sondaj publicat astazi, relateaza DPA.

Niculae Badalau (PSD) indeamna romanii sa voteze la referendum, pentru viitorul copiilor nostri / Dancila declarase la Bruxelles ca PSD nu va face campanie

Niculae Badalau indeamna romanii sa mearga la referendum si sa voteze da. Social-democratul a precizat ca si el va face acelasi lucru. La referendumul din 6-7 octombrie vom avea de raspuns cu DA.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )