Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristina Stamate a fost inmormantata. Arsinel: Pleaca dupa o suferinta grea. Toti suntem un pic vinovati ca nu am fost mai aproape de ea

Adevărul Adevărul,
Cristina Stamate a fost inmormantata. Arsinel: Pleaca dupa o suferinta grea. Toti suntem un pic vinovati ca nu am fost mai aproape de ea

Actrita Cristina Stamate a fost inmormantata la Cimitirul Bellu din Bucuresti, pe Aleea Artistilor, unde colegi de breasla si spectatori au aplaudat-o pentru ultima data. Alexandru Arsinel a declarat ca actrita pleaca dupa o suferinta grea si o lunga perioada de singuratate, precizand ca toti suntem un pic vinovati ca nu am fost mai aproape de ea, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Cristina Stamate a fost inmormantata. Arsinel: Pleaca dupa o suferinta grea. Toti suntem un pic vinovati ca nu am fost mai aproape de ea FOTO

Actrita Cristina Stamate a fost inmormantata la Cimitirul Bellu din Bucuresti, pe Aleea Artistilor, unde colegi de breasla si spectatori au aplaudat-o pentru ultima data. Alexandru Arsinel a declarat ca actrita pleaca dupa o suferinta grea si o lunga perioada de singuratate, precizand ca toti suntem un pic vinovati ca nu am fost mai aproape de ea, potrivit News. ro.

Actrita Cristina Stamate a fost inmormantata la Cimitirul Bellu

Actrita Cristina Stamate a fost inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, pe Aleea Artistilor, unde artisti si spectatori au aplaudat-o pentru ultima data, relateaza news. ro.

Cristina Stamate a murit. Unde si cand va fi inmormantata actrita

Cristina Stamate a murit luni dimineata, la varst de 71 de ani. Oamenii care au admirat-o ii pot aduce un ultim omagiu in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase, inainte ca actrita sa fie inmormantata.

Arsinel, despre moartea Cristinei Stamate: A fost o actrita extraordinara. As vrea ca cel de sus sa se opreasca

Cristina Stamate a fost o actrita de revista extraordinara, a declarat luni, pentru actorul Alexandru Arsinel, potrivit Agerpres, care spune ca ar vrea ca cel de sus sa se opreasca, intrucat e prea mult, dupa ce joi si Stela Popescu a murit.

Cristina Stamate a murit. Arsinel, devastat la aflarea vestii: M-am saturat! il rog pe Dumnezeu sa se opreasca!

Reactie dureroasa a actorului Alexandru Arsinel, care, dupa ce ieri a condus-o pe ultimul drum pe colega si prietena sa de-o viata, Stela Popescu, primeste inca o veste tragica: moartea actritei Cristina Stamate.

Alexandru Arsinel: Cristina Stamate va fi inmormantata miercuri

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului 'Constantin Tanase', a declarat, luni, pentru Agerpres, ca sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Cristina Stamate va fi depus in foaierul teatrului cel mai probabil marti, urmand sa fie inmormantata miercuri la Bellu.

Cristina Stamate va fi inmormantata miercuri la Cimitirul Bellu

Actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului Constantin Tanase, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ca sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Cristina Stamate va fi depus in foaierul te.

Actrita Cristina Stamate va fi inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala

Cristina Stamate va fi inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitala. Marti, trupul neinsufletit al actritei a fost depus in foaierul Teatrului de Revista Constantin.

Actrita Cristina Stamate va fi inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala. Lacrimi si durere la capataiul artistei - VIDEO cu ultimele aplauze

Cristina Stamate va fi inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitala. Marti, trupul neinsufletit al actritei a fost depus in foaierul Teatrului de Revista Constantin.

Cristina Stamate va fi inmormantata miercuri la Cimitirul Bellu

Indragita actrita Cristina Stamate va fi inmormantata astazi la Cimitirul Bellu. Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, la varsta de 71 de ani, la cateva ore de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )