Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cum raspunde Alexandru Arsinel acuzatiilor ca a beneficiat preferential de transplant: Am un nume care rezoneaza intr-un fel si jigodiile profita de asta

Adevărul Adevărul,
Cum raspunde Alexandru Arsinel acuzatiilor ca a beneficiat preferential de transplant: Am un nume care rezoneaza intr-un fel si jigodiile profita de asta

Alexandru Arsinel da replica celor care spun ca a beneficiat preferential de un transplant de rinichi, facut de doctorul Mihai Lucan, si sustine ca nu a contat faptul ca este persoana publica, ci starea in care se afla atunci cand medicul a decis sa ii faca transplanul. continuă pe Adevărul

Alexandru Arsinel, replica la acuzatiile ca a beneficiat preferential de transplant

Alexandru Arsinel a raspuns acuzatiilor care i s-au adus privind faptul ca ar fi beneficiat de un tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, care i-a facut transplantul de rinichi. Actorul.

Cum a reactionat Alexandru Arsinel la acuzele de tentativa de omor aduse de colegi medicului Lucan

Actorul Alexandru Arsinel, care a fost operat de Mihai Lucan in 2013, i-a luat apararea cunoscutului medic urolog. Arsinel a afirmat ca nu crede ca acuzatiile care i-au fost aduse lui Lucan pot sa fie adevarate.

Alexandru Arsinel, criticat dur pentru ca i-a luat apararea medicului Lucan: Are un tupeu absolut incredibil!

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il critica pe actorul Alexandru Arsinel, care i-a luat apararea.

Alexandru Arsinel, reactie dupa ce medicul Mihai Lucan a fost acuzat de tentativa de omor

Alexandru Arsinel ii ia apararea medicului Mihai Lucan, care l-a salvat efectuand transplantul de rinichi la care a fost supus celebrul actor. Medicul Mihai Lucan este acuzat de tentativa de omor,.

De ce nu intelege Alexandru Arsinel dilema morala in care se afla?

Scandalul de la Institutul de Transplant Renal din Cluj scoate la lumina, inca o data, faptul ca personajele publice din Romania cred ca statutul social le permite orice, inclusiv dreptul de a nega realitatea.

De ce nu intelege Alexandru Arsinel dilema morala in care se afla? Comportamentul lui este identic cu al lui Mihai Lucan

Scandalul de la Institutul de Transplant Renal din Cluj scoate la lumina, inca o data, faptul ca personajele publice din Romania cred ca statutul social le permite orice, inclusiv dreptul de a nega realitatea, scrie Daniel Gorgonaru pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )