Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

B1 B1,
Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si. continuă pe B1

SOC: Marian Dragulescu are GRAVE PROBLEME de sanatate! Din pacate, S-A DESCOPERIT ca are ...

Gimnastul Marian Dragulescu are probleme serioase de sanatate. Campionul olimpic nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. CLICK AICI - Pica.

Franta e in DOLIU! Din pacate, A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic

Miliardarul francez din domeniul aerospatial Serge Dassault murit luni, la 93 de ani. Creatorul celebrelor avioane miliatare Mirage a decedat chiar in biroul companiei sale de pe bulevardul Champs-Elysees, din cauza.

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a.

Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

Momente grele pentru Oana Lis, dupa ce Viorel Lis a facut un accident vascular cerebral. Oana s-a aflat in permanenta alaturi de sotul ei, ajuns la Spitalul Universitar din Capitala. La inceputul.

Ancheta la final dupa moartea suspecta a procuroarei DNA

Expertiza in cazul mortii procurorului DNA este gata! Anchetatorii urmeazasastabileascadacaLuminita Sega a fost sau nu otravita. Moartea suspectaa procurorului care a avut.

Din pacate, BOALA CUMPLITA de care sufera MIHAI BENDEAC e fara leac: Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt...

Mihai Bendeac a povestit ca depresia de care sufera l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsurile la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la concluzia ca divinitatea.

Anamaria Prodan, anunt cutremurator dupa moartea Ionelei Prodan: Adevarul este greu de reprodus... (FOTO)

Anamaria Prodan simte foarte tare lipsa mamei sale, care s-a stins din viata in luna aprilie. Desi incearca sa-si continue viata, impresara nu poate trece peste faptul ca nu o mai are langa ea pe cea care.

ILIE NASTASE e DEVASTAT! Decizie RADICALA dupa moartea surorii lui: in aceste momente grele...

Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, Ilie Nastase a mai primit o veste devastatoare vineri. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. in acest context,.

Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate. Artistul urma sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost reprogramate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2355 seconds )