Libnet.ro
UNICEF

16:00

Din pacate, dupa moartea Stelei Popescu, o alta drama loveste lumea artistica: indragitul Alexandru Arsinel... (FOTO)

B1 B1,
Din pacate, dupa moartea Stelei Popescu, o alta drama loveste lumea artistica: indragitul Alexandru Arsinel... (FOTO)

Suferinta care i-a provocat-o disparitia fulgeratoare a Stelei Popescu si-a spus cuvantul in privinta starii de sanatate a lui Alexandru Arsinel. Astfel, actorul si-a gasit linistea in biserica si. continuă pe B1

Mesajul lui Raed Arafat, dupa moartea comandorului Ion Staiculescu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa moartea comandorului Ion Staiculescu in care vorbeste despre faptul ca a.

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

Informatii de ultima ora despre Iulia Vantur: Din pacate, ceea ce multi banuiau s-a adeverit...

Iulia Vantur trece printr-o perioada grea dupa ce relatia dintre ea si starul indian Salman Khan s-a incheiat, dupa cum noteaza presa din India. Desi cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia,.

Stirea TRISTA a zilei! Din pacate, este vorba despre MIRABELA DAUER! Anunt dureros pentru FANI! Alexandru Arsinel a dat ALARMA

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi. in ajutor i-a sarit prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Recent, cantareata a anuntat ca, in ciuda.

Mesajul postat de ministrul Sanatatii pe pagina de Facebook, dupa moartea nepoatei sale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a postat un mesaj de ramas bun, dupa aflarea vestii ca nepoata sa a murit, alaturi de o fotografie cu nepoata sa. Din primele cercetari, se pare ca tanara s-ar fi.

Sfasietor! ANAMARIA PRODAN e din nou in DOLIU! Durere fara margini, imediat dupa moartea IONELEI PRODAN! Nimeni nu se astepta

Anamaria Prodan respecta in continuare doliu purtat in memoria mamei ei, asa cum rezulta din fotografiile facute in timpul botezului la care impresara a fost nasa. Anamaria Prodan nu a refuzat invitatia de.

Mesaj EMOTIONANT al familiei lui Alexandru Jula, dupa moartea cantaretului: ULTIMUL lui ZAMBET a fost pentru voi!

Mesaj plin de emotie al familiei lui Alexandru Jula, dupa decesul artistului. Rudele au confirmat disparitia dintre noi a cantaretului si precizeaza ca ultimul zambet al lui Alexandru Jula a fost cei care .

Mihai Fifor, dupa moartea pilotului Ion Staiculescu: Vinerea trecuta ne intorceam impreuna cu el la mansa din Polonia. Radea sagalnic in mustata si planuia urmatorul zbor (FOTO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii comandantului Grupului 90 Operational din Baza 90 Transport Aerian Otopeni, pilotul Ion Staiculescu, care s-a stins din viata s.

Din pacate, o veste trista a lovit ca un SOC: Celebrul miliardar a fost gasit mort... (FOTO)

Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, din Franta, a murit la varsta de 93 de ani, corpul neinsufletit fiind gasit chiar in biroul sau de pe Champs-Elysees din Paris. Omul de afaceri, ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )