Libnet.ro
UNICEF

17:00

Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine VIDEO

Adevărul Adevărul,
Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine VIDEO

Actorul Alexandru Arsinel a rostit, printre lacrimi, cateva cuvinte despre cea care i-a fost colega pe scena vreme de 40 de ani, dar si o buna prietena, in cadrul slujbei de inmormantare care a avut loc astazi la Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica. continuă pe Adevărul

Discursul emotionant al lui Alexandru Arsinel la inmormantarea Stelei Popescu: Ma simt singur pe scena fara tine

Actorul Alexandru Arsinel, a rostit, printre lacrimi, cateva cuvinte despre cea care i-a fost colega pe scena vreme de 40 de ani, dar si o buna prietena, in cadrul slujbei de inmormantare care a avut loc astazi la Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica.

Zeci de artisti la inmormantarea Stelei Popescu

La slujba de la Manastirea Cernica au fost, alaturi de fiica regretatei actrite, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arsinel, directoarea Teatrului Stela Popescu, Smaranda Oteanu Bunea, actrita Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, Manuela Harabor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul sot al Stelei Popescu, Dan Puican.

Cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu?

Au facut un cuplu pe scena ani de zile, asa ca nu e de mirare ca, in aceste zile, toata lumea se intreaba cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu. Dupa disparitia Stelei.

Alexandru Arsinel ar putea lipsi de la inmormantarea Stelei Popescu. Marturisirea cutremuratoare pe care a facut-o

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita fara suflare de catre fiica sa. inainte cu.

Cu cine o va inlocui Alexandru Arsinel pe Stela Popescu

Dupa disparitia fulgeratoare a acritei Stela Popescu, toata lumea se intreaba cu cine va face Alexandru Arsinel pereche pe scena, la spectacole. Colaborarea dintre Popescu si Arsinel a.

Detaliu tulburator legat de inmormantarea Stelei Popescu. Langa cine va fi ingropata

Stela Popescu va fi inmormantata langa celebrul regizor Geo Saizescu. Au impartit platoul de filmare, iar acum mormintele lor vor fi unul langa celalalt. Actrita a fost foarte.

Monologul emotionant din Las Fierbinti al Stelei Popescu

In 2015, Stela Popescu a prezentat o radiografie dura, dar cat se poate de reala, a sistemului educational din Romania, din perspectiva unei directoare de liceu, in cadrul serialului.

Primul sot al Stelei Popescu, prezent la inmormantarea actritei

La inmormantarea Stelei Popescu este prezent si primul sotal actritei, regizorul Dan Puican. Acesta a venit insotit de actuala sa sotie, femeia cu care s-a recasatorit.

Fiica vitrega a Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

Fiica Stelei Popescu rupe tacerea dupa moartea actritei. Ce le-a marturisit jurnalistilor

Doinita Maximilian si Stanca Gheorghe au facut primele declaratii dupa inmormantarea Stelei Popescu. Nu e nimic ce v-am putea spune. E momentul prea trist, va dati seama. Va multumim.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )