Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa moartea celebrei Stela Popescu, o alta veste trista zguduie Romania! Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

B1 B1,
Dupa moartea celebrei Stela Popescu, o alta veste trista zguduie Romania! Din pacate, este vorba despre indragitul actor Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui este imobilizata la pat, iar suferintele recente i-au agravat si lui starea de. continuă pe B1

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan secretul TERIBIL a iesit la iveala: Este vorba despre...

Partenerul de viata al Ionelei Prodan, Toni Antohi, a luat o hotarare radicala dupa moartea artistei. Barbatul vrea sa plece din casa in care a locuit cu interpreta de muzica populara. Cei doi s-au.

O noua veste trista a lovit ca un traznet dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Este vorba de IUBITUL indragitei artiste...

A trecut mai bine de o luna de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale, dar.

Veste trista! A murit Mafalda

Actrita braziliana Eloisa Mafalda s-a stins din viata la varsta de 93 de ani! Mafalda Theotto, cunoscuta publicului dupa numele de scena de Eloisa Mafalda, a incetat din viata la varsta de 93 de ani. In urma ei.

Ministru PSD, reactie furibunda dupa achitarea lui Calin Popescu Tariceanu: Cine plateste pentru toata perioada in care a fost demonizat?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat marti, dupa anuntul achitarii lui Calin popescu Tariceanu in dosarul in care este acuzat de marturie mincinoasa. Calin Popescu Tariceanu.

Ionela Prodan a fost JEFUITA! Anamaria a spus ADEVARUL despre ce s-a intamplat cu AVEREA URIASA dupa moartea indragitei artiste...

Ionela Prodan ar fi fost jefuita de prietenii fiicei sale, dupa cum anunta, la un moment dat, chiar fiica acesteia, Anamaria. Potrivit cancan. ro, incidentul ar fi avut loc in urma cu 25 de ani, pe vremea cand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )