Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, un nou anunt TRIST ZGUDUIE Romania: Din PACATE, este vorba de indragitul Alexandru ARSINEL... (FOTO)

B1 B1,
Dupa MOARTEA Stelei Popescu, un nou anunt TRIST ZGUDUIE Romania: Din PACATE, este vorba de indragitul Alexandru ARSINEL... (FOTO)

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Mai mult, sotia lui a fost imobilizata la pat, iar aceste suferinte i-au agravat starea de. continuă pe B1

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua DRAMA zguduie muzica populara romaneasca: Din pacate este vorba de indragita interpreta...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. Artista Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac tot p.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama zguduie familia artistei: De data aceasta este vorba de iubitul cantaretei...

Ionela Prodan a fost discreta in ceea ce priveste viata ei personala, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia devenise majora. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in.

Dupa moartea Ionelei Prodan, un alt anunt cutremura muzica populara: Este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu, celebra cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe draga sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan si m-a intrebat de ce umblu imbracata in negru si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )