Libnet.ro
UNICEF

06:45

Momente CUMPLITE pentru Alexandru Arsinel: Avem neaparata nevoie de ajutorul Lui Dumnezeu

B1 B1,
Momente CUMPLITE pentru Alexandru Arsinel: Avem neaparata nevoie de ajutorul Lui Dumnezeu

Alexandru Arsinel cere ajutor divinpentru sotia sa bolnava. indragitul actor se roaga pentru ca cea cu care a impartit cei mai frumosi ani din viata sa-si revina dupa accidentul suferit in urma. continuă pe B1

INTERVIU VIDEO Alexandru Arsinel: Va dau cuvantul meu de onoare ca nu am avut nicio pila pentru transplantul de rinichi

La 78 de ani, dupa ce a traversat cel mai greu an din viata, actorul Alexandru Arsinel a povestit cum a devenit actor dintr-o intamplare, si-a amintit de ziua in care a vazut-o pentru prima data pe superba Stela Popescu, dar si de cea in care a aflat ca ea nu mai este pe aceasta lume. De asemenea, a facut noi precizari dupa ce scandalul rinichilor a fost readus in prim plan odata cu procesul medicului Lucan.

Alexandru Arsinel, dezvaluiri ravasitoare la trei luni de la moartea Stelei Popescu: Nu peste mult timp...

Marele actor Alexandru Arsinel vorbeste la trei luni de la moartea Stelei Popescu despre ultimele zile ale marii actrite si face o marturisire dureroasa: o va cauta nu peste mult timp. Noi formam un cuplu.

Momente grele pentru Elena Gheorghe

Momente grele pentru Elena Gheorghe. Artista a ajuns cu fiul sau la spital. Micutul a dat semne ca nu se simte bine, iar parintii s-au ingrijorat, iar cea mai buna decizie a fost de a-l duce la spital si de a .

Alexandru Arsinel, marturisire despre transplantul la rinichi: De ce nu eu?

Actorul a vorbit despre transplantul la rinichi de care a fost acuzat cu putin timp in urma ca l-ar fi primit ca un favor, desi mai erau multi oameni pe lista de asteptare. Arsinel a marturisit cu ceva timp in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )