Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nu pot trai asa. Alexandru Arsinel a primit mai multe RESTRICTII. Care este starea actuala de SANATATE a actorului

B1 B1,
Nu pot trai asa. Alexandru Arsinel a primit mai multe RESTRICTII. Care este starea actuala de SANATATE a actorului

Alexandru Arsinel a marturisit ca ii este greu sa mai duca o viata normala dupa toate restrictiile primite, acesta amintindu-si cu nostalgie de perioadele bune din viata sa cand avea voie sa. continuă pe B1

ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul DA EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

Actorul Alexandru Arsinel a fost chemat, joi, sa se prezinte in fata procurorilor DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat medicul Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si.

ALEXANDRU ARSINEL, audiat la DIICOT: Actorul a dat EXPLICATII DESPRE TRANSPLANTUL PRIMIT la clinica medicului Mihai Lucan (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la DIICOT, Alexandru Arsinel a afirmat ca le-a povestit procurorilor ce si-a amintit de la episodul din 2011 cu transplantul. Actorul a subliniat ca sentimentele sale fata de Mihai.

O AMBULANTA chemata la DIICOT in timpul audierii lui ALEXANDRU ARSINEL

Emotii in fata sediului DIICOT, joi dimineata! A fost solicitata prezenta unui ambulantei exact in momentul in care Alexandru Arsinel era prezent in fata procurorilor pentru a fi audiat.

Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul lui Mihai Lucan

Actorul Alexandru Arsinel este audiat, joi dimineata, la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi in anul 2013, fiind operat atunci de Mihai Lucan. Lucan a fost acuzat ca l-a operat pe Arsinel peste rand, bagandu-l in fata altor pacienti aflati de ani de zile pe lista de asteptare.

Alexandru Arsinel, dupa 4 ore de audieri la DIICOT: Sentimentele mele fata de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat, ii voi purta recunostinta

Actorul Alexandru Arsinel a declarat, la iesirea din sediul DIICOT, unde a fost audiat timp de aproximativ patru ore in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a incercat, in masura amintirilor, sa raspunda intrebarilor procurorilor. El a spus ca sentimentele sale fata de Mihai Lucan nu s-au schimbat si ca ii ramane recunoscator acestuia.

Alexandru Arsinel, dupa patru ore la DIICOT: Sentimentele mele fata de medicul Lucan nu s-au schimbat

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns joi dimineata la DIICOT, unde va fi audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Si fostul premier Emil Boc a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DIICOT, in dosarul.

Actorul Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns joi dimineata la DIICOT, unde va fi audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Si fostul premier Emil Boc a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DIICOT, in dosarul.

Atentat terorist. Mai multe victime

Cel putin trei persoane au fost ucise sambata intr-un atentat sinucigas comis langa un punct de control al fortelor de securitate irakiene in nordul Bagdadului, au anuntat mai multe surse.

Simona Halep, despre alegerea noului partener tehnic: Managementul meu este inca in discutii cu mai multe companii

Inainte de debutul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep 1 WTA) a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentantii sai discuta cu mai multe companii pentru alegerea noului partener tehnic si ca deocamdata nu este nimic semnat. Partea de outfit este foarte importanta pentru mine si pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile, a spus liderul mondial.

Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Mai multe agentii de presa au dat joi seara informatia ca Mihai Tudose ar fi demis-o pe Carmen Dan din functia de ministru al Internelor, dupa ce aceasta ar fi tinut conferinta de presa. Antena 3 a luat leg?.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )