Libnet.ro
UNICEF

11:01

Stirea TRISTA a zilei! Din pacate, este vorba despre MIRABELA DAUER! Anunt dureros pentru FANI! Alexandru Arsinel a dat ALARMA

B1 B1,
Stirea TRISTA a zilei! Din pacate, este vorba despre MIRABELA DAUER! Anunt dureros pentru FANI! Alexandru Arsinel a dat ALARMA

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi. in ajutor i-a sarit prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Recent, cantareata a anuntat ca, in ciuda. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de castigatorul Exatlon, Vladimir Draghia...

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania 2018, a sosit in Romania, in noaptea de duminica spre luni, impreuna cu ceilalti finalisti din echipa Razboinicilor, fiind intampinat de iubita lui Alice, fe.

O noua drama in familia Ionelei Prodan: Din pacate, este vorba de iubitul artistei...

Apropiatii Ionelei Prodan se obisnuiesc foarte greu cu disparitia indragitei cantarete de muzica populara. Daca fiica cea mare, Anamaria Prodan incearca sa isi vada mai departe de viata si se ocupa.

Suferinta profunda: Din pacate, este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Indragitul actor Marian Ralea, cunoscut de generatii intregi de copii drept Magicianul, are o mare suferinta provocata, culmea, de marea sa iubire pentru scena. in varsta de 60 de ani, artistul.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita interpreta... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu a ajuns, recent, la spital, dupa ce i s-a facut rau si nu se mai putea ridica din pat. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam termopan, trebuie sa stiti.

Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! (FOTO)

Moment inedit oferit de Andra si Andreea Banica, doua dintre cele mai indragite artiste din Romania. Ele s-au intalnit intamplator, sambata, iar Andreea a postat o fotografie cu Andra pe Instagram, care.

in SFARSIT, Smiley s-a decis sa spuna ADEVARUL in prima confesiune publica: Este vorba despre...

Smiley va avea concert sambata, la ora 20:00, la Arenele Romane si va prezenta piesele de pe cel mai recent album al sau, Confesiune, in fata a 4000 de fani. Albumul Confesiune, ce reprezinta.

Romania detine 60% din una dintre cele mai pretioase resurse naturale ale Europei. Nu este vorba despre aur sau petrol!

Circa un milion de oameni mor, anual, din cauza utilizarii apei infestate sau a lipsei acesteia si 844 de milioane de persoane nu au acces la apa potabila, desi 70% din suprafata Planetei Albastre este acoperita.

Un pilot rus dat disparut n 1987, n timpul invaziei sovietice din Afganistan, este n viata si vrea sa se ntoarca acasa

Un pilot rus, dat disparut si considerat mort dupa ce avionul sau a fost doborat in urma cu trei decenii in timpul interventiei sovietice din Afganistan, este in viata si vrea sa se intoarca acasa, a anuntat o organizatie de veterani, potrivit Guardian.

Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: Celebrul MILIARDAR a fost gasit MORT chiar in BIROUL sau...

Franta e in doliu, dupa ce unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri s-a stins din viata. Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, a murit luni la varsta de 93 de ani, potrivit.

Din pacate, anuntul trist tocmai a fost facut: Este vorba de indragitul gimnast Marian Dragulescu...

Campionul olimpic Marian Dragulescu nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. EKG-ul a iesit modificat. Medicii au descoperit niste aritmii,.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )