Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alexandra Stan, implicata intr-un GRAV ACCIDENT. Anunt de ULTIM moment cu privire la starea artistei

B1 B1,
Alexandra Stan, implicata intr-un GRAV ACCIDENT. Anunt de ULTIM moment cu privire la starea artistei

Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident produs in Bucuresti. ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Artista nu ar fi. continuă pe B1

Alexandra Stan, implicata intr-un accident rutier: o persoana a fost ranita in urma impactului FOTO

Cantareata Alexandra Stan 30 de ani) a fost implicata intr-un accident rutier in Bucuresti, vineri, 19 iulie, in urma caruia a fost ranita o persoana.

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata vineri intr-un accident rutier in Capitala

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata, vineri, intr-un accident rutier in Bucuresti, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

Alexandra Stan, accident rutier in Capitala. Ce se intampla acum cu artista

Cantareata Alexandra Stan are parte de multe intamplari neplacute. Trecutul i-a fost umbrit de faptul ca a fost agresata de propriul manager, lucru pe care a dorit sa il uite, de curand s-a despartit de cel care i-a fost alaturi 4 ani, iar acum a fost implicata intr-un accident rutier in Capitala. Alexandra Stan, accident .

Cantareata Alexandra Stan, dosar penal dupa un accident cu un taxi in centrul Bucurestiului

Politistii au deschis un dosar penal pe numele Alexandrei Stan, dupa ce vedeta a provocat un accident in urma caruia o persoana a fost ranita. Potrivit cancan. ro, accidentul rutier s-a petrecut vineri, in.

Masina de politie implicata intr-un accident in Bucuresti. Automobilul s-a rasturnat

O masina de politie din Capitala, care se deplasa la o interventie, a fost implicata, miercuri, intr-un accident rutier la intersectia dintre Soseaua Stefan cel Mare cu strada Tunari. in urma impactului cu un alt autoturism, autospeciala de politie s-a rasturnat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )