Libnet.ro
UNICEF

12:01

Andra a cantat gratis pentru Simona Halep pe Arena Nationala

Adevărul Adevărul,
Andra a cantat gratis pentru Simona Halep pe Arena Nationala

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon 2019, miercuri seara, pe Arena Nationala, in uralele a 30. 000 de romani. Andra este cea care a intonat imnul Romaniei, artista alegand sa cante pro bono. continuă pe Adevărul

Declaratia prin care a cucerit Romania. Ce a spus Simona Halep pe Arena Nationala, atragand imediat ropote de aplauze

Simona Halep a fost sarbatorita aseara pe Arena Nationala, acolo unde a prezentat romanilor trofeul cecrit la Wimbledon.

Am fost la Simona Halep pe Arena Nationala si am vazut cat de relaxati sunt romanii fara politicieni in preajma

A fost chiar neobisnuit ca la un eveniment important organizat de Primaria Bucuresti sa nu fie prezenti pe scena Gabriela Firea sau alti politicieni. Neobisnuit, dar foarte placut. Am vazut in sfarsit romani fericiti in jurul meu.

VIDEO Andi Moisescu, in prezentarea Simonei Halep pe Arena Nationala: Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici

Maestru de ceremonii pe Arena Nationala, unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, Andi Moisescu a avut o replica originala cand a facut intrarea campioanei. Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici, a spus el, facand aluzie ironica la intentia lui Liviu Dragnea de a aduce aurul Romaniei de la Londra, depunand chiar un proiect de lege in acest sens.

Simona Halep, pe Arena Nationala, LIVE stream. De ce nu aduce si trofeul original

Simona Halep se intalneste cu fanii, miercuri, pe Arena Nationala, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. Zeci de mii de oameni sunt asteptati la evenimentul organizat la ora 19:00, care va fi transmis in direct de posturile de televiziune si care poate fi urmarit si Live stream. Va vom tine la curent cu .

VIDEO Andra a intonat imnul Romaniei pe Arena Nationala la ceremonia dedicata Simonei Halep

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon 2019, miercuri seara, pe Arena Nationala, in uralele a 30. 000 de romani. Cantareata Andra este cea care a intonat imnul Romaniei.

Simona Halep, ovationata de mii de spectatori pe Arena Nationala: Multumesc Romaniei pentru ca m-am nascut aici si sper sa traiesc aici toata viata

Simona Halep a prezentat miercuri seara trofeul cucerit la Wimbledon, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. Simona si-a facut intrarea alaturi de Ion Tiriac, pe piesa celor de la Queen We are the champions, le-a multumit zecilor de mii de fani pentru prezenta si a declarat ca trofeul castigat la All England Club este al nostru, este al tarii.

Simona Halep, luata la intrebari de Ion Tiriac pe National Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. Ai pornit prima. De ce?

Simona Halep a venit cu premiul acasa! Istoria s-a scris zilele trecute, iar bucuria se traieste inapoi in Romania. Campioana noastra a venit la gala oficiala cu fanii sai pe Arena Nationala unde a fost luata la intrebari de Ion Tiriac. Simona Halep, luata al intrebari de Ion Tiriac, pe Arena Nationala Ai pornit prima .

VIDEO Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Peste 25.000 de oameni prezenti!

Simona Halep a fost prezenta, miercuri seara, de la ora 19:00, pe Arena Nationala unde a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon in fata a peste 25. 000 de oameni care au venit sa o vada. Ion Tiriac a comentat alatoru de Simona Halep cele mai importante faze ale finalei cu Serena Williams.

Eveniment istoric pe Arena Nationala. Simona Halep si-a prezentat trofeul de la Wimbledon. Ion Tiriac si a scos palaria in fata sportivei

Update:Simona Halep a ajuns pe Arena Nationala si va prezenta peste scurt timp trofeul de la Wimbledon. Sportiva romanca este asteptata de 12 campioni, printre care Gabriela Szabo. Stirea.

Eveniment istoric pe Arena Nationala. Simona Halep isi prezinta trofeul de la Wimbledon: Multumesc Romaniei ca m-am nascut aici!

Update:Simona Halep a ajuns pe Arena Nationala si va prezenta peste scurt timp trofeul de la Wimbledon. Sportiva romanca este asteptata de 12 campioni, printre care Gabriela Szabo. Stirea.

ştiri din Monden

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )