Libnet.ro
UNICEF

05:15

Andreea Balan, din RAU iN MAI RAU: Apropiatii artistei dau o vestea de care ne era FRICA! Din pacate...

B1 B1,
Andreea Balan, din RAU iN MAI RAU: Apropiatii artistei dau o vestea de care ne era FRICA! Din pacate...

Se retrage Andreea Balan din showbiz? Surse apropiate vedetei spun ca artista trebuie sa stea deoparte o vreme din cauza problemelor de sanatate. continuă pe B1

Andreea Balan din RAU iN MAI RAU: Apropiatii artistei dau o vestea de care ne era FRICA! Din pacate...

Se retrage Andreea Balan din showbiz? Surse apropiate vedetei spun ca artista trebuie sa stea deoparte o vreme din cauza problemelor de sanatate.

Andreea Balan, mesaj dur: Traim intr-o tara in care drama are mai mult succes

Andreea Balan a postat un mesaj dur pe pagina personala de Facebook. Artista sustine ca traim intr-o tara in care drama are mai mult succes . Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit.

Andreea Balan: Traim intr-o tara in care drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la TV, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura FOTO

Andreea Balan 34 de ani) a publicat pe Facebook o imagine din spital, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, si a marturisit ca nu i-a fost usor sa vorbeasca despre complicatia pe care a suferit-o. Artista le-a transmis un mesaj celor care au criticat-o pentru aparitia TV, imediat dupa externare.

Andreea Balan, declaratie de dragoste in lacrimi, pentru George Burcea!

Andreea Balan, declaratie de dragoste in lacrimi, pentru George Burcea: V-am zis vreodata public cat de minunat este sotul meu? Citeste mai mult.

Andreea Balan, raspuns pentru cei care spun ca totul a fost o farsa

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator si a stat mai mult de 48 de ore inconstienta, insa au existat persoane care nu au crezut ca vedeta ducea o lupta intre viata si moarte. Artista a tinut sa.

Andreea Balan, CONFESIUNI HORROR dupa ce si-a vazut MOARTEA cu ochii: Ma uit la filmari ca la un film, nu imi aduc aminte nici drumul la spital... (FOTO)

Andreea Balan a vorbit despre momentele extrem de grele din timpul operatiei de cezariana, in urma careia a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetita a ei.

Andreea Balan, CU LACRIMI iN OCHI! Declaratie SOC pentru sotul sau, dupa ce a fost la un pas de MOARTE (FOTO)

Andreea Balan pare complet schimbata dupa cumpana prin care a trecut pe patul de spital, imediat dupa ce a devenit mama pentru a doua oara.

Atac armat la o scoala din Brazilia. Mai multi elevi au murit

Cel putin cinci elevi au fost ucisi la o scoala din Brazilia, aflata in statul Sao Paulo, declara politia. Un adult a fost ucis, de asemenea, in atac Din primele informatii, doi adolescenti inarmati.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )