Libnet.ro
UNICEF

11:00

Andreea Balan, primele afirmatii dupa ce a fost surprinsa cu Tiberiu Argint: Daca esti fericita dupa un divort, ti se da in cap (VIDEO)

B1 B1,
Andreea Balan, primele afirmatii dupa ce a fost surprinsa cu Tiberiu Argint: Daca esti fericita dupa un divort, ti se da in cap (VIDEO)

Andreea Balan pare ca si-a gasit linistea in bratele altui barbat si este pregatita pentru a incepe o noua etapa a vietii ei. Artista a fost surprinsa alaturi de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, pr. continuă pe B1

Ce spune Andreea Balan despre fericirea dupa divort. Le-a dat criticilor peste nas

Andreea Balan a facut faimoasa provocare de pe Interne, AMN-AM, cu Amna, datorita careia au fost dezvaluite cateva secrete din viata sa personala, intens comentata in aceste zile, dupa ce a fost surprinsa in tandreturi, la mare, alaturi de un alt barbat. Andreea Balan, despre fericirea dupa divot. Le place suferinta. Vor sa te vada .

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

Andreea Esca, declaratie soc dupa ce a participat la petrecerea de unde s-a infectat cu COVID-19: E foarte complicat sa fii tot timpul atent

Vestea ca Andreea Esca este una dintre angajatele infectate cu COVID-19 ale postului PRO TV a facut inconjurul tarii. Vedeta a participat alaturi de alti colegi la o petrecere data la malul marii, organizata cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. Confirmarea infectarii cu COVID-19 a vedetei a venit la doua zile dupa ce .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )