Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Balan a rabufnit! Nu stiti nimic, dar va dati cu parerea (FOTO)

B1 B1,
Andreea Balan a rabufnit! Nu stiti nimic, dar va dati cu parerea (FOTO)

Andreea Balan a fost, in ultimele zile, asaltata cu mesaje din toate partile. Oamenii sunt tot mai curiosi sa afle ce se intampla intre artista si George Burcea, daca vor dirvorta sau nu. Ca in orice. continuă pe B1

Aurelian Temisan i-a dat de gol. Andreea Balan si George Burcea, tot mai aproape de divort

Andreea Balan si George Burcea au facut cununia religioasa pe 15 septembrie 2019, iar nasi le-au fost Aurelian Temisan si Monica Davidescu. Desi nu a trecut mult de la marele eveniment, zvonurile despre divort si-au facut loc. Aurelian Temisan, fiind in masura, dar si afectat de situatia prin care trec finii lui, si-a expus punctul .

Motivul pentru care Andreea Balan nu va divorta de George Burcea. Ce s-a intamplat in vacanta din Mauritius

Divortul dintre Andreea Balan si George Burcea este pus inca sub semnul intrebarii. Zvonurile curg, declaratiile celor doi la fel. Totul este ambiguu, iar cei care par sa vina cu certitudini sunt apropiatii lor. Surse din anturajul lor au povestit ce s-a intamplat in vacanta din Mauritius, din urma cu o luna, dar au clarificat .

Tot timpul a vazut violenta si stres! MOTIVUL REAL al DIVORTULUI dintre Andreea Balan si George Burcea

Desi au pozat mereu ca familia perfecta, relatia dintre artista Andreea Balan si sotul sau este pe butuci, iar divortul pare ca se apropie cu pasi repezi. in acest context tensionat, George Burcea nu.

Divort intre Andreea Balan si George Burcea: Fanii au izbucnit in lacrimi cand au aflat vestea. Faci o mare greseala daca il pierzi

Speculatiile ca unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc, cel format din Andreea Balan si George Burcea, este pe cale sa se destrame au provocat un adevarat cutremur in randul.

Andreea Balan si George DIVORTEAZA? Aurelian Temisan a facut anuntul

Zvonul ca Andreea Balan va divorta de sotul ei, George Burcea, a socat intreg showbiz-ul si nu numai. Pana in acest moment, zvonul nu a fost confirmat de niciunul dintre cei doi, dar nici.

DIVORTUL prinde contur! Andreea Balan, PARASITA de sot pentru un BARBAT! Unde s-a mutat George Burcea...

Zvonul ca Andreea Balan si George Burcea urmeaza sa divorteze a socat lumea mondena. Potrivitcancan. ro,cei doise afla nu se mai inteleg deloc si nici nu mai poate fi vorba despre o.

Andreea Balan vrea sa divorteze de George Burcea? Ce se intampla cu celebrul cuplu monden

Celebra cantareata Andreea Balan s-ar pregati sa divorteze de actorul George Burcea, cel putin asa sustine prezentatorul TV Cristi Brancu. Problemele din interiorul celebrului cuplu monden ar fi provocate.

Andreea Balan, primele dezvaluiri despre divortul de George Burcea! O percepe ca pe o scorpie carierista si autoritara

Casnicia Andreei Balan si a lui George Burcea pare a atarna de un fir de ata. Artista a distribuit Facebook un articol de pe un anumit blog care lasa loc de interpretari. Acesata postare a fost luata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )