Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cata TRISTETE... Anuntul TERIBIL a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

B1 B1,
Cata TRISTETE... Anuntul TERIBIL a fost facut: Din pacate este vorba de indragita artista Mirabela Dauer...

Artista Mirabela Dauer a marturisit ca a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. Mai mult, aceasta a recunoscut ca beneficiile pe care. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

Indragita Mirabela Dauer a dezvaluit ca si ea, ca orice om, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a.

TERIBIL... Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Marcel Toader... (FOTO)

Marcel Toader si-a anuntat fanii ca medicii l-au informat ca va trebui sa aiba o interventie chirurgicala la inima. Din pacate interventia nu mai poate fi amanata, dupa ce anul trecut scandalul.

Da, e adevarat... anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu...

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin momente grele. Starea de sanatate a sotului artistei, Mircea Cimpeanu, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Acesta ar.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate, boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila... Ce a decis actorul...

Mihai Bendeac a anuntat publicul ca sufera de o boala incurabila care l-a facut sa caute informatii despre divinitate. Astfel, depresia actorului l-a facut sa ajunga la concluzia ca divinitatea exista,.

Din pacate, medicii au confirmat totul: Ce s-a intamplat cu Andreea Marin la spital... toata lumea e in stare de SOC...

Dupa ce Andreea Marin a fost vazuta intrand in doua clinici private, zilele trecute, fanii vedetei au fost ingrijorati cu privire la starea de sanatate a acesteia. Andreea Marin a facut primele declaratii.

Da, din pacate totul s-a CONFIRMAT: Andreea Marin a dat amanunte TERIBILE despre INTERNAREA iN SPITAL...

Andreea Marin a fost vazuta recent intrand in doua clinici, fanii acesteia fiind ingrijorati ca prezentatoarea ar avea probleme de sanatate. Vedeta a facut cateva declaratii pe marginea acestui .

DOLIU in presa romaneasca! Din pacate, A MURIT la doar 42 de ani! I s-a facut rau pe strada... (FOTO)

Doliu in lumea presei! Jurnalistul bihorean Andrei Sandor a murit la varsta de doar 42 de ani. Potrivit unor surse medicale, Andrei Sandor in varsta de 42 de ani i s-a facut rau pe strada in cursul.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua TRAGEDIE loveste in plin familia: Din pacate e vorba de iubitul regretatei artiste de muzica populara...

Ionela Prodan a fost discreta in ceea ce priveste piata sa personala, ea ramanand vaduva in 1992, cand fiica lor Anamaria Prodan abia implinise 18 ani. Ultimii 20 de ani din viata i-a petrecut in armon.

Dezvaluiri INCENDIARE despre Ionut Dolanescu si sotia lui in America. Din pacate, e ADEVARAT: Cateodata, ma BATE!

Ionut Dolanescu si sotia lui, Doinita, formeaza un cuplu de 11 ani si au trei copii. Cea mai pare parte a timpului, cand nu au concerte in Romania, ei isi petrec timpul in America Am fost haraziti.

Serban, BestKids.ro: Cluj, in dezvoltare puternica. Din pacate politicul ne influenteaza negativ

Politicul influneteaza extrem de puternic business-urile din retail si distributie; nu se investeste nimic, batem campii cu autostrazile, deja este un laitmotiv. Chiar AVEM probleme cu infrastructura!, spune George Serban, unul dintre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )