Libnet.ro
UNICEF

22:30

O cunoscuta interpreta de muzica populara se marita pentru a patra oara

B1 B1,
O cunoscuta interpreta de muzica populara se marita pentru a patra oara

Interpreta de muzica populara Nicoleta Voica, in varsta de 61 de ani, se marita pentru a patra oara. Artista s-a logodit, imediat dupa Craciun, cu un profesor din Timisoara, Alin Bagiu, si se pregateste. continuă pe B1

O cunoscuta CANTAREATA de muzica populara se MARITA pentru a patra oara! LOGODNICUL a lucrat in televiziune (FOTO)

Cunoscuta interpreta de muzica populara Nicoleta Voica a anuntat ca este pe cale sa se casatoreasca pentru a patra oara. Dupa Craciun ne-am si logodit. Cand o sa facem nunta o sa stie toata lumea.

La 61 de ani, o vedeta de la noi se marita a patra oara

Niciodata nu este prea tarziu pentru dragoste. Asta pare sa-si fi spus si Nicoleta Voica. Dupa trei casnicii esuate, interpreta de muzica populara, prima vedeta din Romania care si-a pus silicoane, in.

Nicoleta Voica se marita pentru a patra oara, cu un barbat mai tanar cu 16 ani. Cine este logodnicul interpretei FOTO

Dupa trei casnicii esuate, interpreta de muzica populara Nicoleta Voica a anuntat ca se va casatori a patra oara cu un barbat pe care il cunoaste de 30 de ani.

MUZICA POPULARA, din nou in STARE DE SOC! Radu Ille a ajuns la URGENTE! Medicii au fost SOCATI: Functioneaza doar un rinichi

Clipe de cosmar pentru interpretul de muzica populara Radu Ille! Acesta a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva zile. Radu Ille a ajuns la spital din cauza unei dureri care nu ii permitea sa.

Cantaret de muzica populara, de urgenta la spital: Medicii au fost SOCATI: Functioneaza doar un rinichi

Clipe de cosmar pentru interpretul de muzica populara Radu Ille! Acesta a trecut zilele trecute prin momente cumplite, ajungand de urgenta la spital. Radu Ille a mers la urgente din cauza unei dureri.

Dorinta neimplinita a Ionelei Prodan. in urma cu doi ani, cantareata de muzica populara a recunoscut care este cel mai ascuns vis al sau

Ionela Prodan a murit cu o dorinta neimplinita. in urma cu doi ani, vedeta a marturisit ca are un vis pe care vrea sa si-l indeplineasca. Din pacate, boala a rapus-o, iar biografia pe care interpreta voia.

H and M va taia dividendele pentru prima oara dupa 1974

Hennes and Mauritz AB va reduce probabil dividendul pentru prima data anul viitor, in conditiile in care distribuitorul de imbracaminte din Suedia face eforturi ca sa atraga cumparatori in magazinele sale. Compania este asteptata sa-si diminueze dividendul cu 7,5% pentru anul fiscal 2018, potrivit estimarii medii a 27 de analisti chestionati de Bloomberg. Aceasta ar fi prima reducere dupa ce actiunile H and M au fost lansate la tranzactionare, in 1974.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )