Libnet.ro
UNICEF

19:47

Denisa de la Bambi, noi dezvaluiri despre nunta cu iubitul ei

B1 B1,
Denisa de la Bambi, noi dezvaluiri despre nunta cu iubitul ei

Denisa Tanase, fosta membra a trupei Bambi, si-a surprins fanii cu noi amanunte despre nunta cu iubitul ei si detalii despre cum va arata evenimentul grandios, conform Antena Stars. Artista are planuri mari de v. continuă pe B1

Celebritati care si-au pierdut virginitatea cu alte vedete. Au facut dezvaluiri despre viata intima

Ne-au obisnuit ca majoritatea celebritatilor sa faca dezvaluiri despre viata profesionala, cat si despre cea personala. Nu mai au secrete in fata publicului nici cand vine vorba despre viata intima. Ele au povestit despre primele lor experiente in amor, despre aventurile din dormitor cu alte vedete.

MAE, noi precizari despre turista romanca depistata cu coronavirus in Creta. Cum a ajuns in Grecia si in ce stare se afla acum

Ministerul de Externe a revenit cu noi precizari despre cazul turistului roman depistat cu coronavirus in Grecia, Insula Creta. MAE sustine ca a fost informat de autoritatile elene ca persoana respectiva se.

Noi dezvaluiri in Cazul Caracal. 6 femei il acuza pe Gheorghe Dinca de viol

Noi informatiiau iesit la suprafata, la un an de la arestarea lui Gheorghe Dinca 66 de ani). Monstrul din Caracal ar mai fi violat alte 6 femei, care si-au facut curaj si au iesit sa-si spuna.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )