Libnet.ro
UNICEF

07:15

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: E vorba de iNDRAGITA artista Mirabela Dauer...

B1 B1,
Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: E vorba de iNDRAGITA artista Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de multe persoane pe care le credea prietene. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu ca as avea 100% incredere in ei, dar eu,. continuă pe B1

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de ANCA SEREA, sotia cantaretului ADRIAN SiNA...

Anca Serea are grave probleme de sanatate cauzate de lipsa somnului si a mancarii putine. Sotia solistului Adrian Sina, mama a cinci copii, a declarat ca nu mereu viata ei e roz si ca uneori.

NU mai puteam RESPIRA! Vesti TERIBILE despre Andreea Marin: Anuntul TRIST a fost facut...

Andreea Marin a marturisit ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi.

DRAMA in muzica populara! TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Problemele de sanatate si-au spus cuvantul! Din pacate...

Indragita cantareata Maria Ciobanu a implinit in aceasta luna varsta de 81 de ani. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate ale sotului marea artista a petercut departe de tara de origine.

Merkel: Din pacate, exista mult antisemitism in Germania

Din pacate, exista mult antisemitism in Germania, a declarat cancelarul german Angela Merkel, in mesajul sau video adresat saptamanal natiunii. Nicio institutie evreiasca nu poate exista aici fara a fi.

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

A CEDAT... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a marturisit, intr-un interviu pentru un post de televiziune, ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de.

A scuipat SANGE si... Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: E vorba de indragitul NEA MARIN, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

Medicii au facut anuntul TRIST: Da, e ADEVARAT, BOALA actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Pentru a facece ii place, Mihai Bendeac a renuntat la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi face cariera in comedie, ia umorul foarte in serios. iUmor nu are legatur.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )