Libnet.ro
UNICEF

14:45

DRAMA SOCANTA a unei IUBITE VEDETE de la PRO TV! A fost TRADATA in cel mai CUMPLIT MOD!

B1 B1,
DRAMA SOCANTA a unei IUBITE VEDETE de la PRO TV! A fost TRADATA in cel mai CUMPLIT MOD!

Irina Rimes a trait cele mai cumplite clipe dinviata ei in urma cu doar cativa ani. Putini stiu faptul ca artista a fost casatorita, dar a si divortat. continuă pe B1

BOMBA! Neti Sandu si-a scos peruca! Incredibil, cum arata in REALITATE VEDETA PRO TV!

Net Sandu este una dintre cele mai longevive vedete a PRO Tv-ului! Multi s-au intrebat un lucru: Are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a.

Cate episoade va avea sezonul 2 al serialului Vlad, de pe Pro TV

Serialul Vlad, produs dupa licenta serialului turcesc Ezel, a fost pariul Pro TV pentru aceasta primavara. Vlad a debutat luni, 25 februariecu cifre bune, ca lider de audienta pe toate targeturile. Pe parcursul difuzarii, Vlad s-a aflat la bataie cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1. Vlad a revinit la Pro TV .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 16 septembrie

Al doilea sezon al serialului Vlad a inceput odata cu scoala. Serialul de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie la Pro TV, au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format .

Ce studii are Andi Moisescu. Ce se intampla cu emisiunea prezentata la PRO TV de sotul Oliviei Steer

Carismaticul realizator TV Andi Moisescu este o adevarata figura media, facand parte din mai multe proiecte care apar pe sticla. Ce se intampla cu show-ul prezentat de el la PRO TV? Ce studii are Andi Moisescu? Andi Moisescu 46 de ani) este o figura placuta de publicul romanesc, tocmai de aceea face parte din cele .

O noua vedeta se alatura serialului Las Fierbinti de pe PRO TV. Joaca alaturi de Celentano si Firicel

Serialul Las Fierbinti a revenit la postul de televiziune Pro TV cu un nou sezon plin de umor si voie buna. Chiar daca au anuntat ca nu va aduce nimic nou, ci doar va fi la fel de bun ca sezoanele precedente, producatorii au venit cu o surpriza. Din distributie face parte si Serban Pavlu, .

Adela Popescu, decolteu adanc la Vorbeste Lumea. Ce a spus Radu Valcan cand a vazut-o la PRO TV

Adela Popescu arata senzational si nu se sfieste sa o arate. Prezentatoarea emisiunii Vorbeste Lumea, de la Pro TV, s-a fotografiat in platoul de productie si a postat poza pe retelele de socializare, iar fanii i-au atras atentia ca are un decolteu foarte adanc. Raspunsul vedetei i-a amuzat pe internauti. Adela Popescu, decolteu adanc la .

Vocea Romaniei, 13 septembrie 2019, PRO TV. Horia Brenciu si Tudor Chirila isi aduc acuzatii grave

Editia de la Vocea Romaniei din 13 septembrie a adus un nou conflict intre Tudor Chirila si Horia Brenciu. Nici nu a inceput bine noul sezon ca cei doi artisti deja isi scot peri albi unul altuia din cauza parerilor diferite. De data aceasta, pare a fi un conflict care se arunca putin cam mult .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )