Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

ADPM ADPM,
Ellie White vacanta in Dubai, in cea mai mare gradina cu flori din lume

Ellie White si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod unic, in cea mai mare gradina cu flori din lume. Aflata intr-o mini-vacanta la Dubai, artista a vizitat Miracle Garden, locul unde se afla peste 150 de milioane de flori, din toata lumea. continuă pe ADPM

Traian Basescu, in fata studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara: `Cea mai mare realizare pe care am avut-o in mandatul meu a fost Justitia independenta`

Cea mai mare realizare din mandatul meu de presedinte a fost Justitia independenta, le-a spus Traian Basescu studentilor de la Universitatea de Vest din Timisoara, acolo unde a discutat despre viitorul.

TELEVIZIUNE FINLANDEZA, DESPRE CEA MAI MARE BANCA DIN NORDUL EUROPEI: Nordea a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Nordea, cea mai mare banca din nordul Europei, a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro in perioara 2005-2017, potrivit unor documente prezentate luni de televiziunea finlandeza Yle, transmite Reuters.

Voteaza acum in cea mai mare consultare populara din UE! Raspunde la intrebarea Cum sa reinventam, concret, Europa?

Adevarul s-a alaturat initiativei WeEuropeans, cea mai ampla consultare publica realizata vreodata in Europa. Cetatenii celor 27 de state membre UE sunt invitati sa propuna idei concrete prin care sa reconstruim Europa. Propunerile europenilor inregistrate pana la 27 februarie si votate pana pe 8 martie vor ajunge in mai pe masa Summit-ului Consiliului European de la Sibiu.

Ansamblul Openville din Timisoara, premiat la Gala Forbes 2019, pentru Cea mai mare cladire de birouri

Primul Openville din Timisoara a fost premiat pentru al doilea an consecutiv, de revista de business Forbes Romania. Evenimentul, organizat anual, este dedicat celor mai importante companii de pe piata de profil din Romania.

Am baut intr-o seara si apoi am comis cea mai mare greseala a vietii, chiar in timp ce sotia mea dormea! Doamne, cum am putut sa fac amor cu ea? Acum, mor de rusine!

Uneori, atunci cand bei mai mult decat de obicei ai tendinta sa comiti greseli pe care mai tarziu le poti regreta. Este exact ce i s-a intamplat si unui barbat, care a a ajuns sa isi insele sotia chiar.

Romania are cea mai mare rata de mortalitate din Europa a companiilor

Aproape 1,5 milioane de companii active in Romania au incetat activitatea in ultimul deceniu, arata datele centralizate de Iancu Guda, presedintele al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

EUROSTAT: Romania - cea mai mare pondere din UE a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate

Tara noastra avea, in anul 2017, o pondere a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate pentru termoficare si climatizare de 26,6%, peste media de 19,5% de la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat, citate de News. ro.

Cei mai multi romani cred ca stirile false sunt un pericol pentru democratie si sunt des intalnite / TV se bucura de cea mai mare incredere - Eurobarometru

Cei mai multi dintre romani cred ca stirile care denatureaza realitatea sau sunt false reprezinta un pericol pentru democratie, iar aproape trei sferturi cred ca acestea sunt des intalnite, potrivit Raportului national al CE pentru Romania, parte a studiului Eurobarometru Standard 90.

A fost lansat trailer-ul pentru ultimul sezon Game of Thrones: primele detalii despre cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii VIDEO

Trailerul pentru ultimul sezon Game of Thrones a fost in sfarsit lansat! Montajul ofera o prima impresie despre ceea ce se preconizeaza a fi cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii.

WOW! Voi stiti cum arata CEA MAI MICA MAIMUTA din lume? Niciun om NU-i poate auzi strigatul (IMAGINI ULUITOARE)

Stiati ca cea mai mica maimutica e atat de mica incat strigatul ei nu este perceput de auzul omenesc? S-A ASCUNS, GOALA, SUB PAT! A VRUT SA iI FACA IUBITULUI O SURPRIZA, DAR EA A FOST CEA SOCATA! CE.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )