Libnet.ro
UNICEF

20:02

Mesajele vedetelor, dupa moartea Ionelei Prodan. Monica Tatoiu: Moare generatia care a tinut Romania in viata in anii cei grei si nu are cine s-o inlocuiasca

Adevărul Adevărul,
Mesajele vedetelor, dupa moartea Ionelei Prodan. Monica Tatoiu: Moare generatia care a tinut Romania in viata in anii cei grei si nu are cine s-o inlocuiasca

Cunoscuta cantareata de muzica populara Ionela Prodan a murit luni seara la Spitalul de Urgenta Elias, unde artista se afla internata de mai multa vreme. La aflarea acestei vesti, mai multe vedete din Romania au transmis mesaje de condoleante. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si.

Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan. Ce a spus cu putin timp inainte de moartea artistei

Marea interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la varsta de 70 de ani. Vizionara Carmen Harra a vorbit, cu putin timp inainte de disparitia Ionelei Prodan, despre problemele pe.

Detaliu cutremurator despre moartea Ionelei Prodan. I-a citit-o si a murit in pace

Denisa Nechifora vorbit despre drama prin care trece prietena sa Anamaria Prodan dupa ceIonela Prodan a murit. Denisa Nechifor a izbucnit in lacrimi in momentul in care a vorbit despre prietena sa si.

Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan! Ce a spus cu putin timp inainte de moartea artistei

Marea interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la varsta de 70 de ani. Marea artista era internata de o nluna in spital. Carmen Harra a vorbit, cu putin timp inainte de.

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara

Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca.

Ionela Prodan a murit. Monica Tatoiu, in lacrimi: Se duce o generatie

Monica Tatoiu a primit cu tristete vestea mortii Ionelei Prodan. Of, ce veste! Ne mor oamenii care au facut Romania frumoasa, cand eram asupriti. Se duce o generatie si ramanem cu cea care nu ne poate plati.

Sicriul Ionelei Prodan a fost luat de la spital. Va fi depus la Cimitirul Belu

Sicriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost ridicat de la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde artista a decedat. Sicriul va fi depus la Cimitirul Belu si acolo va ramane pana.

Prima aparitie publica a lui Liviu Arteni, dupa moartea Israelei: Cautam droguri cand a murit Israela

Liviu Arteni a avut prima aparitie publica dupa moartea Israelei. Vestea ca fosta sotie nu mai e in viata l-a trezit la realitate si l-a facut pe Liviu sa-si puna multe semne de intrebare. Se simte.

Ce se intampla cu testamentul Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit luni seara dupa o lunga suferinta. Familia, fiicele sale si prietenii sunt greu incercati de aceasta veste extrem de trista. Desi intre Anca si Anamaria Prodan nu a existat.

Ultimul interviu al Ionelei Prodan: Anamaria din grasa nu ma scotea - Ce dieta drastica a tinut!

Ionela Prodan a decedat luni seara, dupa o lunga lupta cu boala. Artista a marturisit ca Anamaria Prodan ii spunea mereu grasa cand vorbea cu ea. Iata ultimul interviu al vedetei. Cu niste.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )