Libnet.ro
UNICEF

14:30

SOC in muzica populara! IRINA LOGHIN a cedat! BOALA si-a spus cuvantul!

B1 B1,
SOC in muzica populara! IRINA LOGHIN a cedat! BOALA si-a spus cuvantul!

In trecut, Irina Loghin s-a confruntat cu probleme mari de sanatate. Artista a povestit ce i s-a intamplat. continuă pe B1

O noua DRAMA zguduie muzica populara! Irina Loghin a recunoscut TOTUL despre starea sa de SANATATE! Verdictul medicului e CRUNT: Mi-a dat un tratament de sase luni...

Irina Loghin a vorbit despre sacrificiile pe care a trebuit sa le faca pentru a-si indeplini visul: acela de a deveni mama.

Cata durere! LACRIMI pentru Irina Loghin... S-a prapadit la O NUNTA! Romania, in stare de SOC

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin a cinstit memoria Ilenei Sararoiu, marea artista care a murit in mod tragic in urma cu cateva decenii la o nunta.

TRAGEDIE in muzica populara! E vorba chiar despre Irina Loghin! S-A STINS la o nunta... Milioane de romani o PLANG pe indragita cantareata

Indragita cantareata de muzica populara Irina Loghin a tinut sa cinsteasca memoria Ilenei Sararoiu, marea interpreta care a murit in mod tragic in urma cu cateva decenii la o nunta.

Doliu teribil in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit! Din pacate acesta a facut infarct

Muzica populara a intrat in doliu! Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potrivit.

DOLIU MARE in muzica populara romaneasca: ARTISTUL IUBIT de milioane de romani A MURIT... Din pacate, a facut infarct...

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Anuntul tragic a fost facut de Andrada Barsauan. Cantareata a fost puternic afectata de trecerea in nefiinta a.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Durere fara margini in folclorul romanesc! Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor.

ştiri din Monden

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )