Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ce a spus Andreea Antonescu cand a sunat la 112 ca este sechestrata de iubit

ADPM ADPM,
Ce a spus Andreea Antonescu cand a sunat la 112 ca este sechestrata de iubit

Andreea Antonescu a fost saptamana aceasta protagonista unui incident controversat care i-a adus o amenda si foarte multe aparitii in presa autohtona. Iata ce a spus artista cand a sunat la 112 ca este sechestrata de iubit! . continuă pe ADPM

Andreea Antonescu a sunat la 112 si a mintit ca este sechestrata intr-un apartament. Ce amenda a incasat vedeta

Andreea Antonescu a alertat politistii ieseni in miez de noapte. Vedeta a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrata intr-un apartament de lux. La scurt timp, politistii au gasit-o pe Andreea Antonescu, insa vedeta a negat ca ar fi sunat.

Convorbirea dintre Andreea Antonescu si operatorul 112, facuta publica

Avem inregistrarea discutiei dintre Andreea Antonescu si operatorul de la 112 din seara cand a cerut interventia politiei. Artista suna la 112 si cere un echipaj de politie dupa o cearta crunta cu iubitul sau. Cateva secunde mai tarziu, discutia se intrerupe brusc deoarece cei doi incep sa se certe din nou. intr-un final, artista a primit o amenda de 4000 de lei dupa ce politistii au constatat ca au fost chemati degeaba.

Care era amenda maxima pe care o putea primi Andreea Antonescu pentru apelul fals la 112

Andreea Antonescu putea primi o amenda maxima de 5. 000 de lei pentru ca a apelat abuziv numarul 112, reclamand ca este sechestrata in apartament.

inregistrarea la 112 in care Andreea Antonescu cere ajutor de urgenta. Ce i-a spus operatoarea de la capatul firului

Andreea Antonescu a sunat la 112, in noaptea de joi, anuntand ca este sechestrata intr-un apartament de lux din Iasi. Initial, a negat ca a alertat autoritatile, recunoscand, la insistentele oamenilor legii, ca a apelat la ajutorul lor. Ce i-a spus operatoarea de la capatul firului? inregistrarea la 112 in care Andreea Antonescu cere ajutor .

Andreea Antonescu A FOST SECHESTRATA! APEL DISPERAT la 112! Politistii au ramas FARA CUVINTE cand au ...

Andreea Antonescu a sunat la 112 pentru a anunta ca este sechestrata intr-un apartament din Iasi,in noaptea de miercuri spre joi. Politistiiau gasit-o imediat, intr-o locuinta, impreuna cu.

Cantareata Andreea Antonescu, amendata dupa o alarma falsa la 112

Andreea Antonescu, fosta membra a trupei Andre, a fost amendata pentru apelarea nejustificata a serviciului 112. Miercuri noapte, ea a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrata intr-un apartament din Iasi, iar cand politistii au ajuns la adresa indicata cantareata a negat ca a sunat la numarul de urgenta.

Andreea Antonescu, apel de urgenta la 112 in miezul noptii! Ce i-a facut iubitul si cum au reactionat politistii

Andreea Antonescu, jumatatea trupei Andre, a sunat la 112 in miezul noptii, anuntand ca este sechestrata intr-un apartament de lux din Iasi. Cum au reactionat politistii? Andreea Antonescu, apel de urgenta la 112 in miezul noptii Anul 2019 a readus-o pe Andreea Antonescu in atentia publicului, odata cu reunirea trupei Andre. in luna septembrie a .

Lovitura grea pentru Andreea Antonescu! Ce veste a primit din partea sotului

Cunoscuta cantatreata Andreea Antonescu a sunat seara trecuta la 112. Aceasta le-a transmis politistilor ca este sechestrata de iubitul ei intr-un apartament din Iasi. Ce spune sotul solistei despre alarma falsa la 112? Ce vestea i-a dat acesta? Andreea Antonescu, amendata dupa un apel fals la 112 Andreea Antonescu a socat pe toata lumea cu .

Andreea Antonescu, primele declaratii dupa ce a anuntat la 112 ca este sechestrata de iubit

Andreea Antonescu a facut primele declaratii cu privire la apelul la 112 prin care ar fi anuntateste sechestrata de iubitul ei, intr-o locuinta din Iasi.

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Andreea Antonescu si Stefan Manolache, in noaptea in care ea a sunat la Politie. inregistrarea audio catre 112 a ajuns pe internet

Politistii din Iasi spun ca artista Andreea Antonescu a sunat la 112, in noaptea de miercuri spre joi, reclamand ca este rapita. Oamenii legii au ajuns insa la adresa indicata, constatand ca ea era insotita de iubitul ei, impreuna cu care consumase alcool, spun surse judiciare. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Andreea Antonescu si .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )