Libnet.ro
UNICEF

09:45

Anunt soc despre indragitul artist Stefan Banica Jr: Pana la urma adevarul a iesit la iveala!

B1 B1,
Anunt soc despre indragitul artist Stefan Banica Jr: Pana la urma adevarul a iesit la iveala!

Stefan Banica Jr a iesit pe profit. Artistul si-a umplut conturile datorita firmei pe care o detine. a infiintat, in 2004, firma Mabel Concert SRL. De-a lungul anilor, societatea comerciala i-a. continuă pe B1

Andreea Marin, declaratii INEDITE despre DIVORTUL de Stefan Banica Jr. Zana s-a dezlantuit: Nu am cautat sa ascund sau sa mint

Andreea Marin a oferit noi detalii despre divortul de Stefan Banica Jr. , barbatul cu care are o foata pe nume Violeta. Zana a spus ca dragul fetitei au reusit sa ramana in relatii bune si sa.

Ce face Stefan Banica Jr de cand a devenit tata pentru a treia oara. Lavinia Pirva l-a dat de gol

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr traiesc o poveste de dragoste comentata de altii inca de cand s-a format. Cu toate acestea, cei doi au dat deoparte analizele celorlalti, iar iubirea lor s-a concretizat. Cantareata a adus pe lume un baietel care ii implineste. Iata ce spune artista despre Stefan Banica in postura de tata .

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica jr. si Irina Rimes deschid seria recitalurilor

Doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, care sustin concerte cu casa inchisa si au cucerit topurile muzicale, deschid seria recitalurilor editiei 2019 a Cerbului de Aur, cel mai mare concurs international de interpretare organizat in Romania. Primii artisti invitati care vor urca pe scena Festivalului sunt Stefan Banica jr. si Irina Rimes! .

Totul e adevarat! Ce s-a intamplat in familia lui Stefan Banica jr: Am castigat...

Stefan Banica isi doreste sa fie acasa de sarbatori, in fiecare an. GALERIE FOTO) Pentru a fi alatur.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica isi doreste sa fie acasa de sarbatori, in fiecare an. Pentru a fi alaturi de cei dragi lui, artistul face multe sacrificii.

Cerbul de Aur 2019: Stefan Banica si Irina Rimes deschid seria recitalurilor. Biletele pentru festival au fost puse in vanzare

Doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, Stefan Banica 51 de ani) si Irina Rimes 27 de ani), deschid seria recitalurilor editiei 2019 a Cerbului de Aur.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )