Libnet.ro
UNICEF

11:01

bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent de AMANTA tinerica. Cine este femeia pentru care a divortat ACTORUL (FOTO)

B1 B1,
bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent de AMANTA tinerica. Cine este femeia pentru care a divortat ACTORUL (FOTO)

Bebe Cotimanis s-a indragostit ca un adolescent de actrita Iulia Dumitru. Cotimanis a divortat de mama copiilor sai, make-up artistul Florina Marcuta. GALERIE FOTO De curand, Bebe si Iulia au plecat. continuă pe B1

Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent de AMANTA tinerica. Cine este femeia pentru care a divortat ACTORUL (FOTO)

Bebe Cotimanis s-a indragostit ca un adolescent de actrita Iulia Dumitru. Cotimanis a divortat de mama copiilor sai, make-up artistul Florina Marcuta.

Cine este si cu ce se ocupa sotul Ramonei Bruynseels. Candidata la prezidentiale a mai fost casatorita de doua ori

Cine este si cu ce se ocupa Dominic, sotul Ramonei Bruynseels, candidatul din partea PPU, grup politic format de Dan Voiculescu? Cine este si cu ce se ocupa sotul Ramonei Bruynseels? Ramona Bruynseels, candidata din partea Partidului Puterii Umaniste PPU), formatiune politica formata de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa .

Cine este si cum arata iubita lui Theodor Paleologu, candidatul la presedintia Romaniei

Theodor Paleologu, in varsta de 46 de ani, este candidat PMP la alegeri prezidentiale 2019. Nascut la 15 iulie 1973, la Bucuresti, este fiul regretatului scriitor Alexandru Paleologu, fost ambasador al Romaniei in Franta si fost senator PNL vreme de 12 ani. Theodor Paleologu este diplomat, om de cultura si om politic Cine este si .

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot. Risca dosar penal pentru gestul sau

A fost o mobilizare impresionanta la vot. Printre cei care s-au prezentat la sectia de votare s-a aflat si un fost ministru, care si-a postat actiunea pe Facebook, pozandu-si buletinul de vot. Oficialul risca dosar penal pentru gestul sau. Cine este fostul ministru care a postat pe Facebook poza cu buletinul de vot? A fost .

Copilei de zece ani i s-a spus ca este insarcinata in opt luni. Cand au aflat cine este tatal, parintii au fost la un pas de lesin

Copila de zece ani a aflat ca este insarcinata in opt luni. Cand au aflat cine este tatal, parintii au fost la un pas de lesin. Si asta pentru ca fata urma sa aiba copilul fratelui ei mai mare. Fetita f.

Soc in lumea vedetelor: Au INTERNAT-O LA PSIHIATRIE prin decizie judecatoreasca! INCREDIBIL despre cine este vorba

Este soc in lumea vedetelor dupa ce s-a aflat incredibila veste! ROMANIA, iN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR. E EXTREM DE DUREROS Actrita Heather Locklear fost condamnata.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )