Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cati bani face Smiley din reclame? Asa arata sumele colosale pe care le primeste artistul

B1 B1,
Cati bani face Smiley din reclame? Asa arata sumele colosale pe care le primeste artistul

Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Succesul de care se bucura Andrei Maria l-a ajutat sa devina si unul dintre cele mai cunoscute staruri din reclamele din Romania. Are. continuă pe B1

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la Indian Wells. Adversara care i-ar putea incurca toate planurile

Ca in fiecare an, si anul acesta turneul de Grand Slam de la Indian Wells, datorita premiilor si valoarea la care se ridica an de an, va fi si acum punctul de atractie in sportul alb. Cati bani ar putea castiga Simona Halep la Indian Wells Turneul de laIndian Wells este considerat in lumea tenisului .

Caru`cu vedete: Tudor Chirila, reactie in cazul tinerei care a murit la o zi dupa ce a nascut asteptand sa fie consultata: Empatia ar trebui predata in scoli; Smiley castiga sume colosale! El a adunat mai multi bani din reclame si emisiuni decat din muzi

Sting: Am devenit din greseala de sase ori tata. Andreea Balan si George Burcea au incheiat contract prenuptial inainte sa se casatoreasca in Romania. Imediat ce ei vor semna actele de divort, se va imparti si averea uriasa care valoreaza 1. 000 de euro.

Cati bani dau romanii pe mancare in restaurante si fast-fooduri

Piata de mancare gatita a inregistrat o dublare in ultimii doi ani, ceea ce arata cresterea puterii de cumparare a romanilor si evolutia mediului de business din domeniul HoReCa, iar ca tendinta constanta se remarca dezvoltarea zonei de livrare mancare, arata un studiu Hospitality Culture Institute.

Cati bani primesc angajatii aflati in carantina sau izolare la domiciliu

Autoritatile romane au stabilit ca, la sosirea pe teritoriul Romaniei, toti calatorii asimptomatici din zonele afectate de coronavirus vor intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu, pentru o perioada de 14 zile, masurile fiind necesare pentru a limita cat mai mult riscul de raspandire a coronavirusului.

ştiri din Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )