Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dan Bittman, in lacrimi vorbind despre mama sa, la Pastila de Motivatie

Adevărul Adevărul,
Dan Bittman, in lacrimi vorbind despre mama sa, la Pastila de Motivatie

La 40 de ani de la infiintarea trupei Holograf, Dan Bittman vorbeste despre cele mai grele momente petrecute alaturi de colegii sai. Artistul isi aminteste cu lacrimi in ochi de pierderea mamei, dar si de intamplarile prin care a trecut alaturi de colegii de trupa in perioada comunista. continuă pe Adevărul

Dan Bittman, in lacrimi vorbind despre mama sa, la Pastila de Motivatie, de la ora 12.00

La 40 de ani de la infiintarea trupei Holograf, Dan Bittman vorbeste despre cele mai grele momente petrecute alaturi de colegii sai. Artistul isi aminteste cu lacrimi in ochi de pierderea mamei, dar si de intamplarile prin care a trecut alaturi de colegii de trupa in perioada comunista.

Dan Bittman, atacat dur in mediul online pentru ca l-a laudat pe primarul de la Sectorul 5: Cum explica artistul gestul sau (VIDEO)

Dan Bittman este implicat intr-un urias scandal, fiind tinta unui val de critici si insulte in mediul online, dupa ce a participat la un eveniment organizat de Primaria Sectorului 5. Scandalul a izbucnit in.

Dan Bittman, calcat in picioare din cauza PSD

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, Dan Bittman, a picat in mijlocul unui scandal urias fiindca a prezentat un eveniment al Primariei Sectorului 5. De acolo, a inceput sa primeasca tot.

Discutii aprinse pe Facebook ntre Dan Bittman si o activista, dupa ce artistul l-a laudat pe primarul Daniel Florea

Dan Bittman este criticat in mediul online pentru discursul sau laudativ la adresa primarului Sectorului 5, Daniel Florea, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la prima atestare documentara a Sectorului 5, eveniment pe care artistul l-a prezentat.

Scandal cu Dan Bittman dupa un eveniment organizat de Primaria S5: Adevaratii asistati social sunt cantaretii care preamaresc politicienii

Dan Bittman 56 de ani) a starnit critici in mediul online dupa evenimentul organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea 45 de ani), care marcheaza 50 de ani de Sector 5, eveniment pe care cantaretul l-a prezentat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )