Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dani Mocanu, in panica din pricina CORONAVIRUSULUI! Solutia extrema la care a recurs celebrul manelist (FOTO)

B1 B1,
Dani Mocanu, in panica din pricina CORONAVIRUSULUI! Solutia extrema la care a recurs celebrul manelist (FOTO)

Dani Mocanu este si el panicat, mai mult sau mai putin, de posibila epidemie de coronavirus. Artistul si-a speriat fanii si a starnit o serie de controverse cu una dintre postarile de pe Instagram. Celebrul ma. continuă pe B1

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

Adelina Pestritu, pusa la zid dupa ce a plecat in Italia. Panica din cauza coronavirus

Adelina Pestritu a fost aspru criticata de fani! Totul a plecat de la participarea sa la un eveniment de moda din Italia. Ce au avut sa-i reproseze fanii si de ce i-au spus ca este une exemplu atat de prost? Adelina Pestritu, val de critici din partea fanilor Adelina Pestritu a fost de curand plecata .

DOCUMENT Medicii de familie pot elibera concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului, dupa ce initial nu aveau cod pentru a elibera astfel de concedii

Medicii de familie pot elibera, incepand de ieri, concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Ministerul Sanatatii a transmis luni dupa-amiaza catre medicii de familie metodologia de eliberare a concediului medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Anterior, medicii de familie erau in imposibilitatea de a elibera concedii medicale pentru aceste persoane, din cauza ca nu aveau un cod pentru suspectii de infectie cu coronavirus, a explicat pentru HotNews. ro medicul Gindrovel Dumitra, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Bilantul deceselor la nivel global din cauza coronavirusului. Vedeti harta care arata in timp real raspandirea infectiei

Bilantul persoanelor care si-au pierdut viata din cauza coronavirusului, la nivel global, a crescut la 2.

Guvernul italian interzice accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului, iar in regiunile Veneto si Lombardia au fost anulate toate evenimentele sportive programate pentru duminica.

Inca o partida amanata in Italia din cauza coronavirusului

Autoritatile italiene au decis amanarea unui alt meci din Serie A de teama coronavirusului care produce panica in Italia.

Zbor TAROM, ANULAT din pricina unui SOARECE! Ce s-a intamplat la PARIS

O aeronava apartinand companiei TAROM, de pe ruta Paris-Bucuresti, a fost retinuta la sol din cauza unui soarece. Avionul urma sa decoleze duminica de pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, cu.

JO 2020: Organizatorii nu iau in calcul anularea competitiei din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au indicat miercuri ca nu iau in calcul anularea competitiei, in conditiile in care guvernul japonez a cerut anularea sau reducerea amplorii evenimentelor sportive din urmatoarele saptamani din cauza temerilor legate de extinderea coronavirusului, scrie AFP.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )