Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu mare in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

B1 B1,
 Doliu mare in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

O veste cumplita zguduie lumea muzicii populare romanesti. Artistul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Anuntul trist a fost facut de Andrada Barsauan. Artista a ramas profund impresionata de moartea. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

DOLIU in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

Lacrimi iN MUZICA POPULARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: DRUM LIN SPRE CER! Va anuntam cu regret ca...

In urma cu cateva zile celebrul cantaret Ionut Dolanescu a facut un anunt trist pe retelele de socializare! Cu profund regret, artistul a anuntat moartea prof. Dr. Constantin Chiurciu, un apropiat al fa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )