Libnet.ro
UNICEF

11:30

DRAMA totala in muzica! GABRIEL COTABITA a facut infarct la fel ca BUSU! Romania, in stare de soc

B1 B1,
DRAMA totala in muzica! GABRIEL COTABITA a facut infarct la fel ca BUSU! Romania, in stare de soc

Au trecut mai bine de trei ani de cand Gabriel Cotabita a vazut moartea cu ochii. Pe 8 mai 2015, artistul a fost gasit in stop-cardiorespirator, intr-o sala de fitness din Capitala. Cantaretul si-a. continuă pe B1

DRAMA totala in muzica! GABRIEL COTABITA a trecut prin chinul lui BUSU! Romania, in stare de soc

Stirea ca Florin Busuioc a facut stop cardiac la sfarsitul unui spectacol sustinut la Craiova a socat Romania. Din pacate mai multi artiscti s-au condruntat in udltimul timp cu bolile cardiace grave. Este.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Drama in televiziune! TEO TRANDAFIR, in lacrimi: A facut infarct! O noua TRAGEDIE

Stirea despre problemele grave de sanatate ale lui Florin Busuioc a generat un val de reactii in lumea mondena! Printre cei mcare au transmis un gand bun se numara colegii sai de breasla. intr-un mesaj pos.

Medicul care a resuscitat dansatoarea care a facut infarct pe scena, declaratii exclusive. De ce s-a stins tanara

O tanara care facea parte din trupa de dans a unei soliste de muzica usoara s-a prabusit pe scena in timpul spectacolului care avea loc la Sebis, Arad. Femeia de 33 de ani dansa impreuna cu sotul ei la.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT dupa ce a facut INFARCT la Craiova! Romania, in LACRIMI

Un fost bariton al Filarmonicii Oltenia a murit in urma unui infarct facut in timpul unor repetitii sustinute la Craiova. Este vorba despre diaconul Mircea Mihail Tudora care a suferit un infarct similar c.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )