Libnet.ro
UNICEF

11:31

Dupa 15 ani, un CUNOSCUT hit a fost relansat. Noua versiune a piesei a cucerit fanii din toata lumea si i-a facut sa cante in romana (VIDEO)

B1 B1,
Dupa 15 ani, un CUNOSCUT hit a fost relansat. Noua versiune a piesei a cucerit fanii din toata lumea si i-a facut sa cante in romana (VIDEO)

Cantaretul Dan Balan a lansat, dupa 15 ani, o noua versiune a melodiei Dragostea din tei. insa, in noul videoclip artistul nu mai apare pe avion alaturi de colegii din O-zone, ci apare alaturi de 100. continuă pe B1

FOTO Tanar de 15 ani salvat dupa ce a cazut si si-a fracturat o mana in zona Rapei Rosii de la Sebes

Pompierii din Sebes au intervenit duminica dupa-amiaza, in jurul orei 17:30, pentru salvarea unui minor in varsta de 15 ani din Sfantu Gheorghe, cazut in zona Rapei Rosii.

Profesor acuzat ca a violat o eleva de 15 ani. Adolescenta este in stare de soc, nu vorbeste si nu mai vrea sa iasa din casa

Un profesor de la Liceul Sportiv din Botosani este acuzat ca a violat o eleva de 15 ani intr-o padure de la marginea orasului. Tanara n-a spus nimic parintilor si din cauza socului abia daca mai vorbeste. S-a confesat unui psiholog si a fost depusa si o plangere la Politie.

Povestea unui business dulce care a iesit in piata dupa cinci ani de underground

Rudy Teianu are 50 de ani si este autodidacta. Din 1991 pana in 2011 a detinut o tipografie impreuna cu un prieten din copilarie. In paralel, a decorat case in ultimii 20 de ani) si a transformat in profesie pasiunea pentru mancare, spune ea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )