Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lavinia Parva a nascut: mesajul transmis de Stefan Banica, care a devenit tata a treia oara

Adevărul Adevărul,
Lavinia Parva a nascut: mesajul transmis de Stefan Banica, care a devenit tata a treia oara

Lavinia Parva 34 de ani) a nascut joi, 16 mai, un baietel perfect sanatos. Anuntul a fost facut de Stefan Banica 51 de ani) pe pagina sa de Facebook. Artistul a dezvaluit si ce nume va purta micutul. continuă pe Adevărul

A nascut Lavinia Pirva. Mesajul lui Stefan Banica Jr, dupa ce a devenit tata a treia oara

Lavinia Pirva, sotia lui Stefan Banica Jr, a nascut, joi, un baietel perfect sanatos. Numele lui va fi Alexandru Banica, dupa cum a anuntat tatal sau pe contul personal de Facebook. Stefan Banica Jr a devenit tata pentru a treia oara. Sotia lui trebuia sa nasca abia luna viitoare, dar nasterea a avut loc mai [] .

Lavinia Parva a adus pe lume un baiat. Stefan Banica a devenit din nou tata: Sunt fericit

Lavinia Parva a adus pe lume joi, 16 mai, un baiat perfect sanatos. Stefan Banica, sotul artistei, a facut anuntul pe Facebook, declarandu-se foarte fericit. Sunt fericit pentru ca a.

Stefan Banica Jr., din nou tata. Lavinia Parva a nascut un baietel perfect sanatos

Lavinia Parva a nascut joi, 16 mai, un baietel perfect sanatos. DRAMA CONTINUA PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! MEDICII I-AU EXTIRPAT RINICHIUL! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Anuntul a fost facut.

Stefan Banica Jr, atac dur la adresa PSD: Cea mai proasta guvernare!

Stefan Banica Jr a lansat un atac dur la adresa PSD. Artistul este e parere ca actuala guvernare este cea mai proasta pe care a avut-o Romania in ultima suta e ani si ii indeamna pe oameni sa iasa la vot pe 26 mai. Este extrem de improtant ca lumea sa voteze. Faptul ca o [] .

Stefan Banica Jr., atacat dur dupa ce a criticat PSD. Pe vremea lui Basescu, se lupta cu Veta!

Stefan Banica Jr. a fost criticat de un deputat PSD, dupa ce artistul si-a exprimat in cadrul unui concert opinia fata de guvernarea acestui partid. Cantaretul a fost luat in ras de deputat si i-a reprosat ca ar fi trebuit sa-si arate nemultumirea si in perioada mandatului lui Traian Basescu. Evident, Basescu a fost presedintele [] .

Stefan Banica, atac la PSD: Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani

Artistul Stefan Banica lanseaza un atac la adresa PSD, afirmand ca aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani. El ii indeamna pe oameni sa iasa la vot, spunand ca e ca si cum ti-ai aduna hartia ta de pe jos - macar ai constiinta curata ca tu te-ai comportat civilizat.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate, e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. are mari probleme financiare! Artistul a acumulat foarte multe datorii la stat, iar banii pe care ii castiga din muzica nu ii mai sunt de ajuns.

Stefan Banica: Oamenii trebuie sa voteze, altfel nu se va schimba nimic. Romania are cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani

Stefan Banica 51 de ani) si Marius Florea Vizante 46 de ani) au vorbit, intr-un interviu pentru Pagina de Media, despre importanta votului, dar si despre artistii romani care indeamna la vot prin diverse campanii.

Stefan Banica Jr. face anuntul soc: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Dupa ce Stefan Banica a facut anuntul ca va deveni tata, Mihaela Radulescu a postat si ea ceva pe pagina sa de socializare.

Stefan Banica Jr. ii indeamna pe romani sa iasa la vot: Unde vreti sa va cresteti copiii?

Stefan Banica Jr. ii indeamna pe romani sa iasa la vot, pe 26 mai. Actorul explica de ce este o datorie morala si o datorie fata de copii sa ne exercitam dreptul de vot. Unde vreti sa va.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )